Search
Close this search box.

Dit is de knappe Vriendin van Flemming!

Zanger Flemming doet tienduizenden harten van tienermeisjes sneller kloppen. Toch moeten we hen teleurstellen. De Brabander is al van de markt. Hij heeft een relatie met Jeanne Elferink. Naar eigen zeggen is hij ‘tot over zijn oren verliefd’, maar er zijn ook bronnen die anders beweren.

In 2021 was de grote doorbraak van Flemming Freddie Viguurs, beter bekend als Flemming. Met hits als Amsterdam, Zij wil mij en Automatisch groeide hij in no-time uit tot een waar tieneridool. Elk concert staan er duizenden meisjes te schreeuwen om wat aandacht van de zanger. Het duurde echter even voordat hij uit die grote selectie de ware had gevonden.

Flemming heeft een relatie met Jeanne Elferink

Het gerucht ging al langer, dat Flemming een vriendin aan de haak had geslagen. In 2022 kwamen de eerste berichten daarover al naar buiten. Het duurde vervolgens tot 2024 voor hij het nieuws bevestigde. In gesprek met Grazia gaf hij toe een relatie te hebben. “Ik heb vroeger wel Tinder gehad, maar vind het leuker om iemand in het echt tegen te komen. Dat is veel persoonlijker. Maar dat is nu niet meer nodig. Ik ben nu gelukkig in de liefde.”

Jeanne Elferink is de vriendin van Flemming

Zijn nieuwe vriendin heet Jeanne Elferink. Jeanne komt uit het Overijsselse Tubbergen en heeft op de middelbare school het vwo afgerond. Daarna is ze gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht, waar ze eerst een bachelor Gezondheidswetenschappen afrondde en daar later een master Health Food Innovation Management aan vastplakte. Jeanne heeft een bijbaantje gehad als serveerster, heeft gewerkt als afdelingsassistent bij het UMC Maastricht en liep stage bij HealtyFridge, een bedrijf dat automaten met gezonde voeding exploiteert.

Jeanne Elferink

Jeanne Elferink is de vriendin van Flemming

Toch is het opvallend dat Flemming zijn vriendin zo lang geheim heeft gehouden en nog altijd geen foto’s met haar op zijn sociale media heeft geplaatst. Flemming vertelde wel regelmatig leuke dingen te doen samen, zoals een picknick aan de Zuidwal in Den Bosch of een tripje naar New York. Juicechannel beweert de reden te weten dat hun relatie een publiek geheim is.

Flemming gaat vreemd

Volgens Juicechannel is het voor Flemming makkelijker flirten met andere dames als het niet bekend is dat hij een vriendin heeft. Yvonne Coldeweijer beweert meerdere bronnen te hebben die bevestigen dat Flemming nog altijd met andere vrouwen flirt. Bijvoorbeeld onlangs op een bruiloft. Die berichtgeving werd later bevestigd, want Juicechannel kwam met de primeur dat Flemming vreemd zou zijn gegaan.

Flemming is de vriend van Jeanne Elferink

“Meerdere bronnen zijn bij ons in de dm verhaal komen doen. Ze vertellen aan ons dat hij zijn vriendin niet trouw is. En ze begrijpen ook niet hoe zijn vriendin hier nog niet is achter gekomen. Zo is hij tijdens het uitgaan vaak met meerdere meiden op een avond aan het flirten om vervolgens zijn fake Snapchat uit te wisselen. Via dat account houdt hij contact met verschillende meiden.”

Flemming is verliefd op Jeanne Elferink

Bridget Maasland vindt deze beweringen verwerpelijk. “Ik vind dit soort dingen altijd zo jammer. Hij moet zich lekker richten op de positieve dingen in het leven.” Of het de waarheid is, blijft dus nog even in het midden.

Wie is Jeanne Elferink?

Heel veel meer is er niet bekend over Jeanne Elferink. Behalve dat ze uit een boerengezin komt uit Tubbergen. Haar vader Gerald en haar moeder Anne runnen een eigen agrarisch bedrijf in Overijssel. Ze groeide samen met haar broers Kas en Luc op bij een boerderij. Het bedrijf heeft zo’n 180 melkkoeien in de stal staan en gaat al drie generaties mee. De kans is echter klein dat Jeanne de boel gaat overnemen. Zij heeft inmiddels haar geluk gevonden in de grote stad.

Elkaar ontmoet

Het is onduidelijk of Flemming en zijn liefje Jeanne al samenwonen. Wel weten we dat ze allebei momenteel in Den Bosch verblijven. De twee hebben elkaar ontmoet in de kroeg en de vonk sloeg direct over.

ook interessant

We hebben het vaak over de Nederlandse transferflops in de Premier League en vergeten daardoor bijna dat Georginio...

Douglas Franco Teixeira, kennen we hem nog? De Braziliaanse verdediger werd in 2011 tot Nederlander genaturaliseerd. Veel heeft...

Een speler van Malaga maakte zichzelf dit weekend belachelijk met een dubbele fopduik. Verdediger Wellington had in het...

Voetbal en halloween hebben niet zo gek veel met elkaar te maken zou je denken.. Maar wanneer Luis...

We kennen Giel de Winter allemaal van het populaire YouTube-kanaal StukTV, maar inmiddels is Giel veel meer dan...

En wij maar denken dat ze in de Verenigde Staten niets om voetbal geven! Het zoontje van R&B-zangeres...