Search
Close this search box.
Blatter heeft een hekel aan toneelspelende voetballers. © Pro Shots

FIFA verwijdert alle online doelpunten

Opnieuw een bewijs dat de FIFA een stilstaande organisatie van dinosauriërs is. Sepp Blatter en consorten zijn niet blij met de gifs en Vines van WK-doelpunten die online verschijnen. Daarom zijn ze een soort BREIN-actie begonnen en druk bezig alles van het internet te laten verwijderen.

De voetbalbond probeert alle accounts die ons direct na een doelpunt van video’s voorzien te deactiveren. Lijkt ons dweilen met de kraan open, maar sommige profielen zijn inmiddels wel weg. Bijvoorbeeld de Facebookpagina van @ReplayLastGoal, die ook op Twitter al een zogenaamde ‘take down notice’ heeft gekregen.

Een nogal zure en onbegrijpelijke actie van de FIFA. Dit soort accounts brengen het WK toch alleen maar meer wereldwijd onder de aandacht, iets dat de bond nastreeft?

ook interessant

Meestal wordt er vooraf een kaart uitgedeeld bij een penalty, maar dit keer werd de penaltynemer zelf bestraft....

De Telegraaf weet het zeker: Bruno Martins Indi gaat tekenen bij FC Porto. De Portugese topclub zou de...

Er valt weinig goeds te melden over de verwoestende vliegtuigcrash in Colombia, die vorige week vrijwel een volledig voetbalteam...

Legia Warschau won twee duels met klinkende cijfers van Celtic, maar mag alsnog niet in de tweede play-offronde...

Leondro Bacuna maakte in 2013 de overstap naar Aston Villa, dat sinds zijn komst naar de tweede divisie...

Barcelona heeft gisteravond met een emotionele plechtigheid afscheid genomen van de vrijdag overleden oud-trainer Tito Vilanova. De gehele...