Search
Close this search box.
fifa-speler-faalt-krijgt-controller

FIFA-speler faalt, krijgt controller van Gotze

Het zal iedere fervente (en matige) FIFA-speler bekend voorkomen: in de laatste minuut een strafschop missen. Het overkwam ene Mario Thissen, die daarop zijn controller sloopte (ook iets wat matige FIFA’ers bekend zal voorkomen).

Toevalligerwijs miste hij de penalty met de digitale versie van Mario Götze en Thissen wendde zich tot Facebook om de Bayern-speler om een nieuwe controller te vragen.

Wat de jongen waarschijnlijk niet had verwacht, was dat Götze himself op zijn verzoek reageerde: “Het spijt me! Zo’n penalty missen is erg vervelend, ik weet het als geen ander. Waar was Thomas Müller op dat moment? Gooi er voortaan liever niet meer mee, de controller kan er niets aan doen. Ik zal een klein pakketje naar je sturen en de volgende keer schiet ik hem zelf binnen, afgesproken? Groet, Mario.”

ook interessant

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) geeft SC Heerenveen-coach Marco van Basten gelijk in zijn kritiek op de spelregels...

Oostenrijk-aanvaller Marko Arnautovic liet zich gisteravond in het duel met het Nederlands elftal niet van z’n beste kant...

Co Adriaanse is duidelijk van de oude stempel. De 69-jarige oud-trainer vindt het maar niks dat veel voetballers...

Eljero Elia komt nogal eens in het nieuws de laatste tijd, maar met voetbal heeft dat bar weinig...

De landstitel lijkt PSV niet meer te ontgaan en dus zijn de voorbereidingen op het kampioensfeest ook al...

Afgelopen week kwam Royston Drenthe nog positief in het nieuws, omdat hij een hattrick had gemaakt in de...