Search
Close this search box.
bizarre-onthullingen-over-egoistische-feyenoord-selectie

‘Feyenoorders gedragen zich als kleuters op trainingskamp’

Het gaat allesbehalve lekker met Feyenoord, dat afgelopen week de vijfde nederlaag op rij incasseerde. Voetbal International stelt dat de problemen vooral te wijten zijn aan enkele egoïstische spelers en komt met sappige anekdotes.

Allereerst brengt het weekblad de openlijke ruzie tussen Karim El Ahmadi en Michiel Kramer bij AZ -Feyenoord in de herinnering, maar ook de knokpartij tussen Miquel Nelom en Tonny Vilhena op trainingskamp.

VI schrijft daarbij dat veel spelers vooral met zichzelf bezig zijn. Zo wilde de inmiddels vertrokken Colin Kazim-Richards onlangs niet meedoen met een zwembadoefening, omdat hij bang was dat zijn haar nat werd. Ook Dirk Kuyt blijft niet onbesproken: de spits verkoos samen met Michiel Kramer het bubbelbad boven het krachthonk.

Terence Kongolo wilde hun voorbeeld volgen, maar werd teruggeroepen. Dat leverde een discussie op, toen de verdediger het niet eens was met het argument dat Kuyt zes jaar bij Liverpool heeft gespeeld. Grote vraag blijft dan: waarom mocht Kramer wel in het bad plaatsnemen?

Alle gekheid op een stokje; het klinkt allemaal behoorlijk treurig. Feyenoord kan zijn imago weer ietwat opvijzelen door vanavond verder te bekeren, in duel met Roda JC.

ook interessant

Na stemming van ruim 25.000 profvoetballers is een lijst opgemaakt met de 55 beste spelers van de Wereld....

Alsof de forse nederlaag tegen zijn voormalig werkgever van gisterenmiddag nog niet erg genoeg was heeft Wayne Rooney...

Ben jij een echte voetballiefhebber en wil je graag ontdekken hoe het gokken op voetbal in zijn werk...

Liverpool won gisteravond met 5-2 van AS Roma in de halve finale van de Champions League en dat...

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de hardhandige arrestatie van PSV-aanvaller Maxime Lestienne. De Belg werd dit weekend...

De vrijdagavond is wat voetbalgelul betreft natuurlijk voor Voetbal Inside, maar de NOS lijkt voorzichtig de concurrentie te...