Search
Close this search box.
bizarre-onthullingen-over-egoistische-feyenoord-selectie

‘Feyenoorders gedragen zich als kleuters op trainingskamp’

Het gaat allesbehalve lekker met Feyenoord, dat afgelopen week de vijfde nederlaag op rij incasseerde. Voetbal International stelt dat de problemen vooral te wijten zijn aan enkele egoïstische spelers en komt met sappige anekdotes.

Allereerst brengt het weekblad de openlijke ruzie tussen Karim El Ahmadi en Michiel Kramer bij AZ -Feyenoord in de herinnering, maar ook de knokpartij tussen Miquel Nelom en Tonny Vilhena op trainingskamp.

VI schrijft daarbij dat veel spelers vooral met zichzelf bezig zijn. Zo wilde de inmiddels vertrokken Colin Kazim-Richards onlangs niet meedoen met een zwembadoefening, omdat hij bang was dat zijn haar nat werd. Ook Dirk Kuyt blijft niet onbesproken: de spits verkoos samen met Michiel Kramer het bubbelbad boven het krachthonk.

Terence Kongolo wilde hun voorbeeld volgen, maar werd teruggeroepen. Dat leverde een discussie op, toen de verdediger het niet eens was met het argument dat Kuyt zes jaar bij Liverpool heeft gespeeld. Grote vraag blijft dan: waarom mocht Kramer wel in het bad plaatsnemen?

Alle gekheid op een stokje; het klinkt allemaal behoorlijk treurig. Feyenoord kan zijn imago weer ietwat opvijzelen door vanavond verder te bekeren, in duel met Roda JC.

ook interessant

Graziano Pellè is gigantisch populair in Rotterdam. Pierre van Hooijdonk denkt dat hij nog meer fans heeft dan...

Een bijzonder verhaal uit Nigeria, waar een Argentijnse man claimt dat Lionel Messi zijn leven heeft gered! Santiago...

Albert Mantingh dacht er goed aan te doen om tijdens de rust van het duel tussen Bournemouth en...

Een Deense ex-aanvaller doorziet ons voetbal het best. Dat stellen althans de voetbaljournalisten, die Kenneth Perez uit hebben geroepen...

In Zuid-Amerika is men ervan overtuigd dat er gemanipuleerd is tijdens de WK loting vorige week in Salvador....

Nog steeds huilen volwassen mannen dikke tranen van verdriet omdat Kevin Strootman het WK moet missen, maar in...