Search
Close this search box.
feyenoord-schaamt-zich-maar-zegt-geen-sorry

Feyenoord schaamt zich, maar zegt geen sorry

Feyenoord-directeur Eric Gudde heeft een brief aan AS Roma geschreven, waarin hij zijn schande uitspreekt over de rellen in Rome.

Gudde zegt zich te schamen voor de hooligans die in Rome schade aanrichtten. Hij biedt nog steeds geen excuses aan, maar legt in de brief wel beter uit waarom niet.

“Als een ervaren profvoetbalclub met een grote reputatie hopen wij dat u begrip kunt opbrengen voor het feit dat het bijna onmogelijk is voor ons om de verantwoordelijkheid te nemen voor mensen die op geen enkele manier verbonden zijn aan de club”, schrijft de Feyenoord-baas.

Hoewel uit onderzoek blijkt dat veel relschoppers in Rome in Nederland een stadionverbod hebben, was echter ook een medewerker van Feyenoord betrokken bij de rellen. Gudde benadrukt daarom in de brief dat alle banden met betrokkenen worden verbroken. “Als voetbalclub willen wij niets met deze mensen te maken hebben”, stelt Gudde.

Ook blikt hij vooruit naar de beladen return van deze week: “Wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om jullie verblijf deze week goed te laten verlopen.”

ook interessant

Hij is zelf net vader geworden, maar Ronald de Boer heeft kinderen in alle leeftijdscategorieën. Eén van zijn...

De Olympische Winterspelen zijn een paar dagen onderweg, dus tijd om de balans op te maken. Nee, we...

Cardiff City-aanvaller Craig Bellamy had gisteren genoeg gedronken in het duel tegen Manchester City. In een impulsieve gedachtegang...

AC Milan-middenvelder Nigel de Jong werd deze week geïnterviewd door het Italiaanse Il Giornale. Daarin praat hij hij...

Ze doen nota bene zelf mee, maar in de Verenigde Staten heeft men weinig op met het WK...

Elk beetje sporter heeft zijn eigen biografie, maar die van Ireen Wüst laat al een tijdje op zich...