Search
Close this search box.
feyenoord-schaamt-zich-maar-zegt-geen-sorry

Feyenoord schaamt zich, maar zegt geen sorry

Feyenoord-directeur Eric Gudde heeft een brief aan AS Roma geschreven, waarin hij zijn schande uitspreekt over de rellen in Rome.

Gudde zegt zich te schamen voor de hooligans die in Rome schade aanrichtten. Hij biedt nog steeds geen excuses aan, maar legt in de brief wel beter uit waarom niet.

“Als een ervaren profvoetbalclub met een grote reputatie hopen wij dat u begrip kunt opbrengen voor het feit dat het bijna onmogelijk is voor ons om de verantwoordelijkheid te nemen voor mensen die op geen enkele manier verbonden zijn aan de club”, schrijft de Feyenoord-baas.

Hoewel uit onderzoek blijkt dat veel relschoppers in Rome in Nederland een stadionverbod hebben, was echter ook een medewerker van Feyenoord betrokken bij de rellen. Gudde benadrukt daarom in de brief dat alle banden met betrokkenen worden verbroken. “Als voetbalclub willen wij niets met deze mensen te maken hebben”, stelt Gudde.

Ook blikt hij vooruit naar de beladen return van deze week: “Wij zullen er alles binnen onze macht aan doen om jullie verblijf deze week goed te laten verlopen.”

ook interessant

De beste Nederlandse tennisser wordt altijd ondersteund door zijn grote liefde. Dit is Floor van 't Hart, de...

Santiago Arias speelt al jaren bij PSV, maar weinigen zullen het heftige verleden van de 25-jarige verdediger kennen....

Daniel Sturridge ontbrak gisteravond met een blessure bij Liverpool en dus nam Luis Suarez tegen Norwich City de...

Persconferenties met sporters, daar gebeurt zelden iets boeiends. Laat het maar aan Maria Sharapova over om de pers op...

Menig stervoetballer doet nogal eens de belofte ooit terug te keren naar zijn oude club. Zo ook Luis...

Het leven van een voetballer gaat niet altijd over rozen en dat is bij sommigen van het gezicht...