Search
Close this search box.
Feyenoord-hooligans zoeken spelers thuis op

Feyenoord-hooligans zoeken spelers thuis op

Er heerst geen prettige sfeer in Rotterdam na de vijfde nederlaag op rij voor Feyenoord, maar om voetballers dan thuis op te zoeken is natuurlijk een brug te ver.

Een aantal hooligans van de Rotterdamse club vonden het nodig Marco Vejinovic thuis te bedreigen met de dood. Ook zijn vrouw was daarbij aanwezig. Vejinovic heeft aangifte gedaan en er zijn zeven verdachten vastgezet. Eén heeft inmiddels bekend.

Ook Michiel Kramer werd met een bezoekje vereerd door enkele ‘fans’. Hij hoorde ‘s nachts gerommel in zijn tuin en zag nog net een auto wegrijden, begeleid door de kreet dat hij moest ‘oprotten’.

Algemeen directeur Eric Gudde reageert woedend tegenover De Telegraaf: “We zijn hier ziedend over. Je blijft uit het privédomein van spelers, hoe teleurstellend resultaten ook zijn.”

ook interessant

Het lijkt in Italië de regel dat sportpresentatrices standaard gekleed zijn in te krappe outfits. Dat is uiteraard gedoemd...

De kans wordt steeds groter dat er na de winterstop weer een Nederlander extra in de Premier League...

NEC verloor gisteren het degradatieduel tegen Roda JC met 3-1 en dat viel niet in goede aarde bij...

De Duitse ex-international Stefan Effenberg zit flink in de shit. Hij ging drie keer langs bij de transseksuele prosituee...

Jerome Boateng werd gisteravond compleet in de luren gelegd door ene Lionel Messi. Het ging zelfs zo ver...

Je hebt vast wel meegekregen dat de Olympische Winterspelen morgen van start gaan. Het is bitter koud in...