Search
Close this search box.
Graziano Pellè is zwaar gestraft door Feyenoord. © Pro Shots

Feyenoord geeft Pellè zware straf

Feyenoord spaart vedette Graziano Pellè niet. De Italiaan wordt door zijn club twee wedstrijden geschorst en is geen aanvoerder meer.

Pellè kwam de afgelopen weken negatief in het nieuws door een woedeuitbarsting in de catacomben bij FC Twente en het uitfoeteren van FOX-verslaggever Jan Joost van Gangelen. Ook op het veld is hij niet meer onomstreden: zo deelde de spits gistermiddag een elleboogstoot uit aan Joël Veltman.

Dat erkent ook Martin van Geel, die namens het bestuur van Feyenoord spreekt. “Pellè is een geweldige voetballer, maar zijn recente gedrag past niet”, aldus de technisch directeur.

De spits mist nu FC Groningen uit en SC Heerenveen thuis, maar het is inmiddels ook duidelijk geworden dat er een vooronderzoek van de KNVB volgt naar de elleboogstoot. De schorsing zou dus nog zwaarder kunnen uitvallen.

ook interessant

Als klein Tweede Divisie-clubje ontvang je natuurlijk iedere adverteerder met open armen, maar misschien had de Duitse ploeg Sandhausen ietsje langer moeten...

Ze timmert aan de weg als hockeyer en heeft een bekende geliefde. Feyenoorder Marcus Holmgren Pedersen is de...

Het was allesbehalve een succesvol wielerweekend voor Puck Moonen. De beeldschone sportvrouw kwam hard ten val tijdens een...

Het is actrice Halina Reijn opnieuw gelukt een voetballer te strikken. De 41-jarige Halina (onder andere bekend van...

BREKEND nieuws over Sylvie Meis! De bloedmooie ex van Rafael laat er geen gras over groeien op een tripje...

De Engelse bondscoach Roy Hodgson is streng tijdens het EK: vrouwen en vriendinnen van spelers zijn de komende...