Search
Close this search box.
Feyenoord-fans laten dit aandenken achter in Manchester

Feyenoord-fans laten dit hilarische aandenken achter in Manchester

Het Feyenoord-legioen heeft helaas geen beste naam in Europa: amper twee jaar geleden richtten enkele ‘fans’ vernielingen aan in het historische centrum van Rome. Dat leidde tot celstraf en taakstraffen voor de onverlaten in kwestie en een voorwaardelijke straf voor de club.

Tel daar de schoften van PSV bij op die vorig seizoen bedelaars in Madrid verdederden en we staan er niet al te best op in het buitenland.

Hoe anders was de situatie vorige week in Manchester, waar Feyenoord United trof. Het bleef rustig, de sfeer was uitstekend en pubs sloten bovendien hun deuren in de wetenschap dat al het bier op was! Jep, AL het bier.

Althans: dat valt uit op te maken uit een tweet van de Irish pub Waxy O’Connor’s. Zij bedanken Feyenoord voor de geweldige fans en laten weten volledig door hun gele nectar heen te zijn.

Het zal na alle chaos in Rome een opluchting zijn voor de clubleiding dat het de enige klacht is van de stad, al valt het pak rammel dat de ploeg van United kreeg (0-4 verlies) natuurlijk minder te prijzen.

https://twitter.com/WaxysManchester/status/803025658268057600

https://twitter.com/Sporf/status/801844853176958976

ook interessant

Luis Suarez is misschien wel de beste voetballer van de Premier League dit seizoen. De aanvaller van Liverpool...

Ze speelden jarenlang samen in het Nederlands elftal, maar er is niet echt sprake van een vriendschappelijke band tussen Robin...

Misschien had je het niet meegekregen, maar René van der Gijp verscheen gisteravond in Voetbal Inside met vrouwenpruik en jurk. ...

Het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid is een van de meest indrukwekkende voetbaltempels ter wereld, al is...

De sportwereld reageert geschokt op het nieuws dat Johan Cruijff is getroffen door longkanker. Op de social media-kanalen verschijnen talloze steunbetuigingen...

Het is natuurlijk in- en intriest dat een iconische club als FC Twente uit de Eredivisie verdwijnt, maar...