Search
Close this search box.
Feyenoord-fans laten dit aandenken achter in Manchester

Feyenoord-fans laten dit hilarische aandenken achter in Manchester

Het Feyenoord-legioen heeft helaas geen beste naam in Europa: amper twee jaar geleden richtten enkele ‘fans’ vernielingen aan in het historische centrum van Rome. Dat leidde tot celstraf en taakstraffen voor de onverlaten in kwestie en een voorwaardelijke straf voor de club.

Tel daar de schoften van PSV bij op die vorig seizoen bedelaars in Madrid verdederden en we staan er niet al te best op in het buitenland.

Hoe anders was de situatie vorige week in Manchester, waar Feyenoord United trof. Het bleef rustig, de sfeer was uitstekend en pubs sloten bovendien hun deuren in de wetenschap dat al het bier op was! Jep, AL het bier.

Althans: dat valt uit op te maken uit een tweet van de Irish pub Waxy O’Connor’s. Zij bedanken Feyenoord voor de geweldige fans en laten weten volledig door hun gele nectar heen te zijn.

Het zal na alle chaos in Rome een opluchting zijn voor de clubleiding dat het de enige klacht is van de stad, al valt het pak rammel dat de ploeg van United kreeg (0-4 verlies) natuurlijk minder te prijzen.

https://twitter.com/WaxysManchester/status/803025658268057600

https://twitter.com/Sporf/status/801844853176958976

ook interessant

Sven Kramer heeft voor nieuw Olympisch succes voor Nederland gezorgd. De gedoodverfde favoriet wist zijn favoriete vijf kilometer...

De Eredivisie: soms betoverend, vaak bar slecht, maar elke week genieten! Om je alvast warm te maken voor...

Jan Mulder wordt in Nederland nog wel eens als een irritante schreeuwlelijk gezien, maar in België is de...

Wim Kieft heeft toegegeven dat hij jarenlang verslaafd is geweest aan cocaïne. Er gingen al langer geruchten dat...

Bondscoach Vicente Del Bosque heeft de WK selectie van Spanje voor het aankomende WK bekendgemaakt. Daarin heeft de...

Nicol Kremers werd ooit een bekende Nederlander door haar relatie met vakantieparkeigenaar Peter Gillis en hun eigen realitysoap,...