Search
Close this search box.

Alles over Fer Serrano (Vriendin van Santiago Giménez)

Of ze nou stiekem met een Feyenoord-shirt in Amsterdam loopt of in een dinopak samen met haar vriend aan het picknicken is, Fer Serrano (26) heeft de afgelopen tijd wel aangetoond prettig gestoord te zijn. Daarom hebben we in dit artikel alle aandacht voor deze Mexicaanse schoonheid. Dit is Fer Serrano, die vriendin van Feyenoorder Santiago Giménez.

Alles over Fer Serrano

Fer Serrano is de vriendin van Giménez

Het grappige is dat Fer Serrano lange tijd nog bekender was in Mexico dan haar vriend Santiago Giménez. De knappe Fer is geboren op 18 november 1997 in Mexico-stad. Ze is de dochter van een Mexicaan en een Spaanse: Ricardo en Marlaine. Ze groeide op samen met haar zus en heeft zowel de Mexicaanse als de Spaanse nationaliteit.

Fer Serrano is de vriendin van Santiago Giménez

Op vierjarige leeftijd begon ze met tennissen en daar bleek ze wel talent voor te hebben. Ze tenniste in haar jeugd op hoog niveau, maar had wel meerdere talenten. Zo bleek ze ook goed te zijn in acteren en verkoos ze een loopbaan als actrice boven de tennisbaan. Ze acteerde op jonge leeftijd al in de soapserie The Virgin Wife en in Woman, Real Life Cases.

Santiago Giménez is de vriend van Fer Serrano

Succesvol actrice en presentatrice

Na haar middelbare school is Fer naar Los Angeles gegaan om de filmacademie te doen. Eenmaal terug in Mexico, zat haar loopbaan als actrice én presentatrice enorm in de lift. Ze presenteerde grote programma’s op de Mexicaanse televisie, maar had ook klussen in bijvoorbeeld Argentinië.

Fer Serrano heeft een relatie met Santiago Giménez

Later ging haar focus meer op de kinderprogramma’s en werkte ze voor de Mexicaanse tak van Nickelodeon en presenteerde ze het zeer populaire kinderprogramma Pijama Party. Haar carrière ging als een raket, tot ze Santiago Giménez ontmoette. “Dat is wel een heel grappig verhaal”, vertelde Fer bij FeyenoordTV over hun eerste contact.

Eerste ontmoeting Fer en Santiago

De twee zijn bij elkaar gekomen door het gamen. “Mijn moeder was net overleden en het was in de coronapandemie. Ik zat daardoor alleen thuis en was de hele dag Call of Duty: Warzone aan het spelen”, vertelde Fer. Ze plaatste er wat van op haar Instagram en Santiago, die haar niet kende, maar wel volgde, reageerde met “Wow, speel je? Laten we een keer samen spelen”.

“Ik heb daar niet op geantwoord, want ik zat toen met mijn gedachten alleen maar bij mijn moeder. Twee weken later nodigde hij me nogmaals uit en toen zijn we inderdaad samen gaan gamen online.” En dat liep al snel uit de hand. “Hij hoefde niet te trainen vanwege corona. We stonden om 13.00 uur op en speelden vervolgens door tot 05.00 uur ‘s ochtends. We stopten alleen om te eten, daarna gingen we weer verder.”

Nu komt het bizarre van het verhaal. De twee bleken drie huizen van elkaar vandaan te wonen, zonder dat ze dat wisten. Op een dag kwamen ze elkaar tegen op straat, tot elkaars grote verbazing. Al vrij snel vroeg Santiago de knappe blondine mee uit. De twee startten met daten en al vrij snel werd duidelijk dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

Fer Serrano verhuist mee naar Nederland

In 2022 maakte Santiago Giménez de overstap van Cruz Azul naar Feyenoord. Daarmee stond Fer voor een dilemma. Kiezen voor haar televisiecarrière of voor haar grote liefde. Uiteindelijk verhuisde Santiago Giménez samen met zijn vriendin naar Nederland, waar de twee het ook uitstekend naar hun zin hebben. Dat blijkt wel uit de posts op sociale media. Fer is tegenwoordig fulltime levensgenieter en lijkt niet meer aan het werk te zijn.

Zo zagen we het koppel onlangs met elkaar picknicken in een dinopak, samen op wintersport, parachutespringen, een treinreisje maken, op het strand liggen of de Nederlandse Koningsdag vieren. In vol oranje ornaat natuurlijk. Santiago Giménez kan zich dan ook geen leven meer voorstellen zonder zijn grote liefde. “Ze is mijn zielsverwant. Ze denkt precies als ik. Ik weet gewoon dat ze de ware voor mij is.”

ook interessant

Heel Eindhoven hoopt dat de teruggekeerde Hirving Lozano opnieuw gouden tijden gaat beleven met PSV. Dat lijkt er...

Wat een pech voor Ivica Olic in de uitwedstrijd bij Borussia Dortmund. De Kroaat, spelend voor Wolfsburg, glijdt...

Na de domper op het circuit van Monaco lijkt het erop dat Verstappen helemaal terug in vorm is....

Slecht nieuws voor Colombia, topspits radamel Falcao moet het bij het WK voetbal in Brazilië laten schieten. De...

Weet je nog, het weerzinwekkende spandoek waarmee een aantal overijverige Standard Luik-fans afgelopen seizoen hun onvrede over middenvelder Steven...

De liefde was lang bekoeld, maar de Oekraïense tortelduifjes Victoria Koblenko en voormalig FC Groningen-speler Evgeniye Levchenko zijn weer...