Search
Close this search box.
Danny Koevermans

FC Utrecht legt Danny Koef vast

Danny Koevermans speelt de rest van het seizoen bij FC Utrecht. De spits heeft vrijdagochtend de medische keuring doorstaan, meldt zijn belangenbehartiger Sport-Promotion.

Koevermans is verheugd: “Het lijkt me prachtig de komende periode met Jan Wouters en Rob Alflen te gaan samenwerken. Het gevoel met hen is gewoon goed”, zegt de oud-speler van onder meer AZ en PSV.

“Ik vind het gewoon mooi voor deze club te gaan spelen. Een club die bekendstaat om haar geweldige en enorm fanatieke aanhang. Ik denk dus dat het wel zal klikken tussen de club en mij”, aldus Koevermans.

De spits hoopt op een goede samenwerking: “Het lijkt me een leuke en gretige groep. Ik denk zeker met mijn ervaring een steentje te kunnen bijdragen aan de hopelijk positieve resultaten in de komende maanden.”

ook interessant

Hoewel het er niet naar uit zag dat Argentinië nog ging scoren bij een 1-0 voorsprong voor Duitsland,...

Michel Vorm tekende gisteren een contract bij Tottenham Hotspur. Dat maakt hem in eerste instantie tot reservedoelman, omdat...

Jorrit Hendrix; ook wel bekend als de PSV’er die niet zeker weet of hij kaal wil zijn of...

De Spaanse telefoonaanbieder Movistar heeft in aanloop naar het WK een bijzondere commercial gemaakt. Enkele grote Spaanse voetbalinternationals...

Veel mensen in Engeland lijken Robin van Persie graag te zien gaan, maar er zijn toch een paar...

84 dagen heeft Frank de Boer het volgehouden als trainer van Internazionale. Da’s niet veel, maar in drie...