Search
Close this search box.
Danny Koevermans

FC Utrecht legt Danny Koef vast

Danny Koevermans speelt de rest van het seizoen bij FC Utrecht. De spits heeft vrijdagochtend de medische keuring doorstaan, meldt zijn belangenbehartiger Sport-Promotion.

Koevermans is verheugd: “Het lijkt me prachtig de komende periode met Jan Wouters en Rob Alflen te gaan samenwerken. Het gevoel met hen is gewoon goed”, zegt de oud-speler van onder meer AZ en PSV.

“Ik vind het gewoon mooi voor deze club te gaan spelen. Een club die bekendstaat om haar geweldige en enorm fanatieke aanhang. Ik denk dus dat het wel zal klikken tussen de club en mij”, aldus Koevermans.

De spits hoopt op een goede samenwerking: “Het lijkt me een leuke en gretige groep. Ik denk zeker met mijn ervaring een steentje te kunnen bijdragen aan de hopelijk positieve resultaten in de komende maanden.”

ook interessant

Bas Dost schiet ze er van alle hoeken en standen in bij Sporting Lissabon, maar het is maar...

Ronald de Boer heeft er weer een kindje bij. De 47-jarige tv-analist is vader geworden van een zoon....

Oud-Feyenoorder Graziano Pellè gaat na de zomer spelen voor het Chinese Shandong Luneng. Afgelopen seizoen kwam hij uit...

We schreven eerder al over de brute naamsverandering van Estadio Santiago Bernabéu, dat door een sponsordeal Abu Dhabi Bernabéu...

Voetballers schromen niet om te pas en te onpas met hun mooie vrouw te pronken, en dat is...

Humberto Tan doet het met Dionne Stax, daar is iedereen het wel over eens. Behalve RTL, dat zijn...