Search
Close this search box.
De commercieel directeur van FC Den Bosch is niet tevreden met trainer Ruud Kaiser. © YouTube

FC Den Bosch trapt in grap met nepsjeik

PowNews heeft Eerstedivisieclub FC Den Bosch in een gênant parket gebracht. De brutale zender huurde een nepsjeik in, die zogenaamd geld wilde steken in de club. Den Bosch hapte gretig toe.

De ‘sjeik’ had een gesprek met twee medewerkers van de Brabantse club. Die deden gelijk een paar opmerkelijke toezeggingen. Zo vonden ze het geen probleem om de clubkleuren en de naam van de club te veranderen. Het meest bizarre was echter dat de huidige trainer, Ruud Kaiser, wel ontslagen zou mogen worden.

Het verhaal heeft natuurlijk altijd twee kanten: volgens de directeur van FC Den Bosch is de club helemaal niet in de grap getrapt. “Wij wisten al lang dat het een grap was. We hebben een vrijwilliger naar die gesprekken gestuurd omdat we het al door hadden”, zei hij tegenover Omroep Brabant. “Er zijn wel mailwisselingen geweest, maar daar gingen we nooit serieus op in.”

Bekijk hieronder het hele gesprek tussen FC Den Bosch en de nepsjeik:

ook interessant

Okee, dit is best apart. Ruud Gullit bevindt zich momenteel in een vestiging van Victoria’s Secret. Dat is...

Bij wijze van kerstcadeau aan zijn fans toont Cristiano Ronaldo, ‘s werelds rijkste voetballer, in welk stulpje hij...

Voetbal Inside maakt meer kapot dan je lief is. Dat blijkt wel uit het verhaal van ‘Matchfixing-Marcel’, de...

Ah, wat is het leven als voetballer goed. Mesut Özil is bepaald niet moeders mooiste, maar heeft toch...

Dat vurige Italiaanse karakter ook. Tijdens een oefenwedstrijdje van Perugia tegen amateurclub Castel del Piano, ontstaat er een...

Het wordt weer lachen, gieren, brullen deze zomer, wanneer Voetbal International tijdens het WK opnieuw met VI Oranje...