Search
Close this search box.
United-fans slachten feestende Memphis

United-fans slachten feestende Memphis

We wensen Memphis nog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag, maar hij was gisteren weer behoorlijk onhandig bezig. Na de nederlaag van Manchester United tegen Sunderland – waarin de geplaagde aanvaller opnieuw op de bank begon – vloog hij direct naar Rotterdam om een bescheiden feestje te vieren.

Prima natuurlijk, maar misschien had hij de kiekjes van die fissa, waarin hij onder andere een dansje doet, niet uitgebreid op social media moeten delen. “Hij kan niet aanvallen, hij kan niet verdedigen, maar hij kan wel dansen”, is één van de vele chagrijnige reacties op Twitter.

Memphis zelf heeft inmiddels ook het licht gezien: de beelden zijn verwijderd. Via andere Instagram-accounts krijgen we nog wel een kleine indruk van het feestje. Mooi roze pak.

https://www.instagram.com/p/BBwmRNzPpQh/

ook interessant

Liverpool lijkt aankomende winter PSV en Ola Toivonen van elkaar te verlossen. De Engelse club wil Toivonen tot...

Ken je Jess Impiazzi al? Wij niet, maar na het zien van onderstaand filmpje heeft ze onmiddellijk onze...

Hoewel niet iedereen blij is met het vertrek van Robin van Persie uit Engeland, lijken niet veel mensen...

Ronaldinhois door zo’n 200 journalisten van toonaangevende media uitgeroepen tot de beste voetballer in Zuid-Amerika in 2013. Ronaldinho...

De grote vraag is of Jackie Groenen op dit moment een vriend heeft. Kort antwoord: ja. Alles over...

Sydney-doelman Danny Vukovic mag de bekerfinale tegen Melbourne City dan verloren hebben (0-1), hij verliet wel het veld...