Search
Close this search box.
ambulance

Fans onwel door spacecake

De fans van ADO Den Haag die afgelopen zondag tijdens het met 2-0 gewonnen duel met Feyenoord niet goed werden, en zelfs naar het ziekenhuis moesten, hebben spacecake gehad. Dat bleek na nader onderzoek van de politie, zo meldde een woordvoerster van de club.

De zestien ADO-supporters zaten allemaal in dezelfde skybox in het Kyocera-stadion. Dertien van die mensen moesten met last van misselijkheid naar het ziekenhuis. Onder hen was ook de houder van de skybox zelf.

Wat er precies gebeurd is, dat is nog onduidelijk: “We gaan uit van een flauwe grap”, zegt de woordvoerster van ADO Den Haag. “Op een wedstrijddag loopt het in en uit”, zegt ze. Het is voor ADO daarom moeilijk om te zeggen wie dit gedaan zou kunnen hebben. De beelden uit het stadion worden nog onderzocht om duidelijkheid te verschaffen.

ook interessant

Irina Shayk staat als topmodel regelmatig zonder kleren op de camera, maar vandaag maakte ze het wel erg bont. Op...

Hij is de laatste maanden de grote ster, maar toch hoeven geïnteresseerde clubs niet veel moeite te doen...

ADO Den Haag verloor dit weekend weer eens, maar het ging het de laatste dagen nauwelijks over de slechte...

‘The Special One’ is weer lekker bezig. Nadat hij eerder collega-coach Arsène Wenger een ‘specialist in falen noemde’,...

Manchester United won gistermiddag van koploper Arsenal in de Premier League en Robin van Persie was verantwoordelijk voor...

Een vreemd tafereel bij de wedstrijd tussen Brazilië onder 17 en hun leeftijdsgenoten uit de Verenigde Staten. Bij...