Search
Close this search box.
ambulance

Fans onwel door spacecake

De fans van ADO Den Haag die afgelopen zondag tijdens het met 2-0 gewonnen duel met Feyenoord niet goed werden, en zelfs naar het ziekenhuis moesten, hebben spacecake gehad. Dat bleek na nader onderzoek van de politie, zo meldde een woordvoerster van de club.

De zestien ADO-supporters zaten allemaal in dezelfde skybox in het Kyocera-stadion. Dertien van die mensen moesten met last van misselijkheid naar het ziekenhuis. Onder hen was ook de houder van de skybox zelf.

Wat er precies gebeurd is, dat is nog onduidelijk: “We gaan uit van een flauwe grap”, zegt de woordvoerster van ADO Den Haag. “Op een wedstrijddag loopt het in en uit”, zegt ze. Het is voor ADO daarom moeilijk om te zeggen wie dit gedaan zou kunnen hebben. De beelden uit het stadion worden nog onderzocht om duidelijkheid te verschaffen.

ook interessant

Zlatan is twee wedstrijden geschorst, maar vermaakt zich kostelijk. Hij zocht namelijk de sneeuw op in zijn geboorteland...

Feyenoord werd woensdagavond uitgeschakeld in de kwartfinale van de KNVB beker. Aartsrivaal Ajax was in de Amsterdam Arena...

FC Barcelona heeft een nieuwe trainer. De Catalaanse club heeft zojuist via Twitter bevestigd dat Luis Enrique vanaf...

We hebben er 20 jaar op moeten wachten, maar eindelijk gebeurde er gisteravond iets spannends in Studio Voetbal!...

Max Verstappen rijdt volgend jaar voor het team met de naa Aston Martin Red Bull Racing, dat heeft...

Ons Guus zit nog steeds bij Anzhi en zal de komende wedstrijden waarschijnlijk op de tribune moeten bekijken...