Search
Close this search box.
Dit verdient Famke Louise met YouTube

Famke Louise onthult maandsalaris, en dat valt vies tegen

Bij de woorden ‘populaire vlogger’ en ‘miljoenen views’ ga je er automatisch vanuit dat die wel zullen bulken van het geld. Maar, spoiler-alert, dat blijkt in het geval van vlogster en ‘muzikante’ Famke Louise tegen te vallen.

De 19-jarige Groningse wordt in een interview met Het Parool en passant naar haar maandsalaris gevraagd. Famke volgde ooit een secretaresse-opleiding en krijgt voorgelegd of ze nu meer verdient dan een secretaresse doet.

“Wat verdient die?” kaatst Famke terug.

“Tussen de 2000 en 3000 per maand?”

“Ongeveer hetzelfde dan”, antwoordt de vlogster. Dat is een stukkie minder dan haar collega Enzo Knol, die naar verluidt een paar ton per jaar omzet met zijn YouTube-praktijken. Medelijden hoef je echter niet te hebben met Famke Louise, die begin dit jaar nog een Mercedes aanschafte. Daar liet ze ons in een vlog uitgebreid van meegenieten.

ook interessant

Je zou denken dat prominente voetballers wel wat beter opletten, nu Cristiano Ronaldo zo verguisd is omdat hij...

Thomas Hitzlsperger, een voormalig international van het Duitse elftal, is uit de kast gekomen. De 31-jarige oud-speler doet...

Royston Drenthe is sinds kort in dienst van Kayseri Erciyesspor en scoorde bij zijn debuut! Reden voor de...

De heren Genee, Gijp en Derksen zijn inmiddels samengesmolten met Voetbal Inside, maar geloof het of niet: ook...

We hebben inmiddels behoorlijk wat geschreven over het interessante, culturele fenomeen dat FIFA heet. In dit hoofdstuk is...

Andy van der Meyde had tijdens zijn carrière altijd zeer aparte manier om een doelpunt te vieren. De...