Search
Close this search box.
Familie Van der Meyde heeft pikante band met inbreker

Familie Van der Meyde heeft pikante band met Van Gogh-inbreker

Octave ‘Okkie’ Durham ken je misschien al als één van de inbrekers die het Van Gogh-museum twee schilderijen afhandig maakte.

De man is deze week voortdurend in het nieuws, bijvoorbeeld omdat hij beweerde ondergedoken te hebben gezeten bij Patrick Kluivert in Barcelona.

Shownieuws komt nu ook met een ander nieuwtje over Okkie op de proppen: hij heeft een kind met Melisa Schaufeli, de vrouw van Andy van der Meyde!

“Dat klopt, hij is de vader van mijn oudste zoon Nino”, vertelt Melisa zonder blikken of blozen in het programma. “Hij ziet hem ook gewoon, wat hij daarvoor heeft gedaan is niet aan mij. Ik heb daar verder niets mee te maken.”

De reality-ster vindt het geen enkel probleem dat haar zoon een band heeft met de beroepscrimineel: “Hij gaat er in het weekend weleens heen en heeft verder gewoon een goed contact met Nino.”

ook interessant

Hoewel het leek alsof Luis Suarez met zijn beet een flinke deug in zijn imago had opgelopen, ligt...

Met het openen van de gokmarkt in Nederland werden ook de voetbalclubs uiteraard benaderd om een gokbedrijf als...

Zit er iets in het water in Australië? Deed Maria Sharapova afgelopen week al een pikante onthulling op...

Iedereen in Nederland (en België) praat over Temptation Island en dat is bij de Eredivisie-clubs niet anders. Sterker nog: Kevin van...

Jack van Gelder is toch niet helemaal vergroeid met de NOS, zo bleek gisteren. De kale verslaggever gaat vanaf...

De Duitse bekerfinale Borussia Dortmund – Bayern München is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayern München. Arjen...