Search
Close this search box.
Familie Van der Meyde heeft pikante band met inbreker

Familie Van der Meyde heeft pikante band met Van Gogh-inbreker

Octave ‘Okkie’ Durham ken je misschien al als één van de inbrekers die het Van Gogh-museum twee schilderijen afhandig maakte.

De man is deze week voortdurend in het nieuws, bijvoorbeeld omdat hij beweerde ondergedoken te hebben gezeten bij Patrick Kluivert in Barcelona.

Shownieuws komt nu ook met een ander nieuwtje over Okkie op de proppen: hij heeft een kind met Melisa Schaufeli, de vrouw van Andy van der Meyde!

“Dat klopt, hij is de vader van mijn oudste zoon Nino”, vertelt Melisa zonder blikken of blozen in het programma. “Hij ziet hem ook gewoon, wat hij daarvoor heeft gedaan is niet aan mij. Ik heb daar verder niets mee te maken.”

De reality-ster vindt het geen enkel probleem dat haar zoon een band heeft met de beroepscrimineel: “Hij gaat er in het weekend weleens heen en heeft verder gewoon een goed contact met Nino.”

ook interessant

Wesley Sneijder is in Nederland om zich voor te bereiden op de oefeninterlands van het Nederlands elftal. Zijn...

Voormalig doelman Juan Obelar moet gedwongen met voetbalpensioen. Hij heeft een ernstige blessure aan zijn hand opgelopen door...

Torino-aanvaller Maxi Lopez heeft een probleem na een bizarre wraakactie van zijn ex. Wanda Nara zette gisteren op...

Arjen Robben kan aanstaande vrijdag mogelijk weer in Bayern-shirt bewonderd worden. De aanvaller is volgens het ANP hersteld...

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Beau toonde zich...

Gabriel Batistuta is ondertussen al 45 jaar, maar hij kan nog steeds ontzettend hard schieten. In een benefietwedstrijd...