Search
Close this search box.
falcao-is-engelsman-2

Falcao is Engelsman

Radamel Falcao deed in het clubblad van Man United een schokkende onthulling die Engeland op zijn grondvesten zal doen schudden!

Okee, dat is wat overdreven, maar lollig is Falcao’s ontboezeming wel. De goalgetter blijkt van origine geen Columbiaan, maar een Engelsman! De voetballer vertelt dat zijn overgrootvader uit Selby in Yorkshire afkomstig was.

“Hij ging werken voor een bedrijf dat in Colombia zat”, vertelt Falcao. “Dus verhuisden hij en zijn gezin naar Santa Martre, waar ze het erg naar hun zin hadden. Het was er zonnig, er waren stranden, dus gingen ze niet meer terug naar Engeland.”

De aanvaller mag dan Brits bloed in zijn aderen hebben, Engels kan hij voor geen meter. Daar werkt hij momenteel hard aan en dat mag ook wel, want Louis van Gaal wil de spits graag definitief aan zich binden.

Volgende week in het clubblad: Wayne Rooney die onthult dat hij eigenlijk uit Mexico komt.

ook interessant

Donald J. Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Tegen alle verwachtingen in versloeg Trump de gedoodverfde...

Het nieuws dat Sabia haar kindje is verloren na zes maanden zwangerschap houdt de Duitse roddelpers volop bezig. De...

Draagt je relatie bij aan je algehele geluk en gevoel van eigenwaarde of doet ze er juist afbreuk...

Bij het inspecteren van wedstrijden gaat de UEFA ver. Heel ver. Zo werd PSV op de vingers getikt door een sfeeractie...

Manchester United heeft woensdagavond de kwartfinale van de Champions League bereikt door Olympiakos op het eigen Old Trafford...

Zoals elke fervent FIFA-speler wel weet, hoort bij elke voetballer in de game een bepaalde rating. Hoewel EA...