Search
Close this search box.
Fail celebration Batshuayi in FIFA 19

‘Fail celebration Batshuayi in FIFA 19’

Behalve de beeldschone goal van Adnan Januzaj viel er bar weinig te beleven tijdens België – Engeland. Beide landen waren immers al zeker van de volgende ronde en deden bar weinig moeite om er iets van te maken.

Toch zal één moment in de wedstrijd kijkers altijd bijblijven. De enorme fail van Michy Batshuayi, die de bal keihard tegen zijn hoofd kreeg toen hij deze uit blijdschap tegen de paal schoot. Een gifje zegt meer dan duizend woorden:

Michy Batshuayi celebrates Belgium’s goal against England.

Online vindt men het ongelukkige moment zó grappig, dat EA wordt gesmeekt om deze als celebration toe te voegen aan FIFA 19. Aangezien er naar verluidt ook Fortnite-celebrations bij zullen komen, past deze ook wel in dat rijtje thuis! “De Batshuayi celebration zou de enige reden zijn dat ik FIFA 19 koop”, stelt iemand zelfs.

https://twitter.com/JPizzleFIFA/status/1012420199771803648

 

ook interessant

Luis Suarez hapte gisteren in de schouder van Giorgio Chiellini, maar de pers van Uruguay neemt het massaal...

FC Groningen pakte zondag de beker en dat werd met volle teugen gevierd in het hoge noorden. Jarchinio...

Sandy Walsh, klinkt als een of andere Hollywood-actrice. Niets is minder waar: Walsh is een 21-jarige, Nederlandse verdediger...

Terwijl de doorsnee man van 9 tot 5 aan het werk is op kantoor om ‘s avonds eindelijk...

Mario Melchiot, de Nederlandse oud-speler van Chelsea, kwam met een bizarre vergelijking om zijn teleurstelling over de nederlaag...

Da’s ook wat: blaas je als Ajacied wat stoom af op Ibiza, kom je plotseling een stel vervelende...