Search
Close this search box.
Ex-vriendinnen Rafael van der Vaart

Het slagveld van Rafael van der Vaart: al zijn exen op een rij

Rafael van der Vaart is uitstekend met zijn pootjes op de grond terechtgekomen in de liefde. Met Estavana Polman heeft hij een hoofdprijs aan de haak geslagen, maar daar heeft hij eerst wat andere hobbels voor moeten trotseren. Alle ex-vriendinnen van Rafael van der Vaart op een rij.

In het kort:

Sylvie Meis ex-vrouw Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart dacht al op jonge leeftijd de liefde van zijn leven gevonden te hebben. Sylvie Meis verkoos een verhouding met Rafael boven haar relatie met de rechtsback van NAC Maarten Atmodikoro. Op televisie had Van der Vaart subtiel laten doorschemeren weleens een drankje te willen drinken met presentatrice en actrice Sylvie Meis. Sylvie gaf later toe dat ze Van der Vaart eerst even moest googelen.

Lees ook: Van Zlatan tot Khedira: de waslijst aan exen van Sylvie Meis

Sylvie Meis is de ex-vrouw van Rafael van der Vaart
@Sylviemeis

“Rafael was toen 20 jaar en ik 25 jaar. Vijf jaar kan een wereld van verschil maken”, vertelde ze aan BILD. De eerste reactie op Rafael was ‘schattig’ toen de hem intikte op Google. De twee spraken af, kregen een relatie en twee jaar later trouwden zij. Onder het toeziend oog van tientallen camera’s. Zij kregen 50.000 euro van Shownieuws als zij aanwezig mochten zijn bij het huwelijk.

Sabia Boulahrouz volgende ex

Tien jaar geleden bleek het echter toch niet zo’n sprookjeshuwelijk en scheidden Van der Vaart en Meis van elkaar. De druppel was een uit de hand gelopen oudjaarsavond. Opvallend snel had Rafael vervolgens in de ex-vrouw van Khalid Boulahrouz een nieuwe vlam gevonden. Pikant detail: Sabia Boulahrouz was een van de beste vriendinnen van Sylvie en Rafael en Sabia kenden elkaar dus al langer.

Exen Van der Vaart Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz kregen ruzie
© Instagram: @Sylviemeis & @Sabia_Boulahrouz

Bij Khalid leverde dat irritatie op, want hij moest het nieuws horen via de media. “Persoonlijk vind ik het respectloos. Laten we zeggen dat iedereen zijn eigen normen en waarden heeft. Kijk, wat ze privé doet, moet ze zelf weten. Waar ik vooral heel erg van baal is dat Sabia nog steeds mijn achternaam gebruikt. Daardoor duikt de hele tijd mijn naam op”, vertelde hij aan het Algemeen Dagblad.

En ook bij Sylvie was het nieuws niet goed gevallen. Hoewel Rafael zelf beweerde pas met Sabia te zijn geweest ná de breuk met Sylvie, maakte Party later bekend dat dat helemaal niet het geval was. Rafael zou Sylvie hebben bedrogen met haar beste vriendin. De relatie tussen Sabia en Rafael was na twee jaar alweer ten einde. Maar daarmee was de kous nog niet af.

Sabia Boulahrouz is de ex-vriendin van Rafael van der Vaart
© Instagram: @Sabia_Boulahrouz

Sabia bracht naar buiten zwanger te zijn van Rafael van der Vaart. Op 13 december 2015 werd haar zoontje doodgeboren. Vervolgens kreeg ze alleen een sms’je van haar ex-vriend Rafael. En ze wilde hem nog wel naar Rafael vernoemen. In diverse media gingen zelfs geruchten op dat de zwangerschap van Sabia nep was. Zowel de band tussen Sabia en Sylvie als die van Sabia en Rafael is nooit meer goed gekomen.

Rafael bedroog zijn ex-vriendin Christie Bokma

Voordat Van der Vaart zich definitief zou settelen, ging hij nog een avontuurtje aan met een tien jaar jongere vriendin. Rafael kreeg een relatie met model Christie Bokma. Dat dat niets meer was dan een spelletje, bleek wel uit het feit dat hij haar binnen de kortste keren al had bedrogen.

Sportjournalist Frits Barend maakte bekend dat Rafael hem had gevraag om hem met Estavana Polman in contact te brengen, terwijl hij nog een relatie had met Christie.

Tegenover Story liet Christie weten te zijn bedrogen door Rafael. “Hij deed geen enkele moeite om het te ontkennen. Hij gaf gewoon toe dat hij een ander had ontmoet. Ik vind het schandalig en respectloos. Het zal lang duren voor mijn hart weer geheeld is. Ik wou dat ik Rafael nooit had ontmoet. Wat heb ik me ongelooflijk in hem vergist.”

Nu samen met Estavana Polman

De schoonheidsprijs verdient het zeker niet, maar de keuze om Christie in te ruilen voor Estavana bleek wel een goede te zijn. Rafael is inmiddels al vele jaren samen met de handbalster en lijkt nu de liefde van zijn leven gevonden te hebben. Je leest hier alles over Estavana Polman, de sportieve vriendin van Rafael van der Vaart!

Rafael van der Vaart ruilde zijn ex-vriendin Christie Bokma in voor Estavana Polman
©Instagram: @Rafaelvdvaart

ook interessant

Serge Aurier zit weer in de shit. De vleugelverdediger van Paris-Saint Germain kwam onlangs nog in het nieuws omdat...

Rafael van der Vaart wordt voor de tweede keer papa. Zijn handbalvrouw Estavana Polman (24) liet zojuist op...

De Eredivisie is de hoogste divisie van de Nederlandse voetbalpiramide. Het is een competitie die bijna elk jaar...
Quincy Promes had een glansrijke carrière bij Ajax en Oranje. Toch vond hij het nodig zijn neef neer...

Barcelona had Arsenal in Londen al kort en klein geslagen (0-2), dus was er van een spannende return...

De Duitse politie klaagt niet over het feit Dat het Nederlands elftal zich niet heeft geplaatst voor het...