Search
Close this search box.
Piepjonge ex-vriendin Edgar Davids

De piepjonge ex-vriendin van Edgar Davids, met wie hij stiekem twee kinderen heeft

Edgar Davids is een smikkelbeer. De voormalig voetballer van Ajax en FC Barcelona had een 21 jaar jongere vriendin! En… hij heeft ook nog eens in het geheim twee kinderen met haar!

Malou van der Tas is de ex-vriendin van Edgar Davids
© Instagram: @Malou.moud

De afgelopen jaren hebben diverse dames de revue gepasseerd in het liefdesleven van Davids. Zo is hij ooit twee jaar verloofd geweest met modeontwerpster Olcay Gulsen, had hij een relatie met actrice Halina Reijn en was hij een tijdje samen met model Annebel Cunha. Daarnaast heeft hij een kind overgehouden aan zijn verhouding met Sarah Haegens.

Nieuwe vriendin Edgar Davids

Daarna was Davids opnieuw onder de pannen. Edgar Davids kreeg een relatie met model Malou van der Tas. Vooral het leeftijdsverschil tussen Davids en Malou is opvallend. De voormalig international is namelijk maar liefst 21 jaar ouder dan zijn vriendin. Sinds medio 2017 zijn de twee al samen, maar zij maakten hun liefde pas openbaar begin 2018.

Malou van der Tas is de ex-vriendin van Edgar Davids
© Instagram

“We hebben er bewust voor gekozen om het stil te houden”, vertelde Malou aan FHM. Malou werd in 2016 nog opgenomen in de FHM500, de lijst van knapste vrouwen van Nederland. Een jaar later eindigde ze op de tachtigste plek. Ze begon op haar twaalfde al met modellenwerk en is tegenwoordig werkzaam voor het Engelse modellenbureau 12plusuk.

Malou van der Tas had een relatie met Edgar Davids
© Instagram: @Malou.moud

Geheime kinderen Edgar Davids

In 2020 maakte Weekend bekend dat Edgar Davids in het diepste geheim twee kinderen had verwekt bij Malou. Daardoor staat de teller inmiddels op drie kinderen, maar Davids weet ze uitstekend voor de buitenwereld verborgen te houden. Het enige wat bekend is, is dat ze een zoontje en een dochtertje hebben. Helaas is de relatie tussen Edgar Davids en Malou inmiddels stukgelopen. Daardoor is Davids nu weer vrijgezel.

Ex-vriendin Edgar Davids
© Instagram

ook interessant

De punten zijn verdeeld: op geheel eigen wijze presenteren we je de de 16 landen die strijden om...

Dit talent viert zijn succes met zijn familie, maar óók met zijn vriendin. Dit is Sam Reus, de...

De Bulgaarse tennisser Grigor Dimitrov heeft een figuurlijke ace geslagen, door de appetijtelijke Nicole Scherzinger te regelen. Een...

Het wordt keer op keer duidelijk dat het weinig uitmaakt waar je speelt als profvoetballer, of hoe je...

Het zou zomaar kunnen dat Quincy Promes aanstaande zaterdag de positie van Arjen Robben overneemt. Robben is natuurlijk...

Je kan dan beschouwd worden als één van de beste voetballers aller tijden, dat betekent allerminst dat je...