Search
Close this search box.
Piepjonge ex-vriendin Edgar Davids

De piepjonge ex-vriendin van Edgar Davids, met wie hij stiekem twee kinderen heeft

Edgar Davids is een smikkelbeer. De voormalig voetballer van Ajax en FC Barcelona had een 21 jaar jongere vriendin! En… hij heeft ook nog eens in het geheim twee kinderen met haar!

Malou van der Tas is de ex-vriendin van Edgar Davids
© Instagram: @Malou.moud

De afgelopen jaren hebben diverse dames de revue gepasseerd in het liefdesleven van Davids. Zo is hij ooit twee jaar verloofd geweest met modeontwerpster Olcay Gulsen, had hij een relatie met actrice Halina Reijn en was hij een tijdje samen met model Annebel Cunha. Daarnaast heeft hij een kind overgehouden aan zijn verhouding met Sarah Haegens.

Nieuwe vriendin Edgar Davids

Daarna was Davids opnieuw onder de pannen. Edgar Davids kreeg een relatie met model Malou van der Tas. Vooral het leeftijdsverschil tussen Davids en Malou is opvallend. De voormalig international is namelijk maar liefst 21 jaar ouder dan zijn vriendin. Sinds medio 2017 zijn de twee al samen, maar zij maakten hun liefde pas openbaar begin 2018.

Malou van der Tas is de ex-vriendin van Edgar Davids
© Instagram

“We hebben er bewust voor gekozen om het stil te houden”, vertelde Malou aan FHM. Malou werd in 2016 nog opgenomen in de FHM500, de lijst van knapste vrouwen van Nederland. Een jaar later eindigde ze op de tachtigste plek. Ze begon op haar twaalfde al met modellenwerk en is tegenwoordig werkzaam voor het Engelse modellenbureau 12plusuk.

Malou van der Tas had een relatie met Edgar Davids
© Instagram: @Malou.moud

Geheime kinderen Edgar Davids

In 2020 maakte Weekend bekend dat Edgar Davids in het diepste geheim twee kinderen had verwekt bij Malou. Daardoor staat de teller inmiddels op drie kinderen, maar Davids weet ze uitstekend voor de buitenwereld verborgen te houden. Het enige wat bekend is, is dat ze een zoontje en een dochtertje hebben. Helaas is de relatie tussen Edgar Davids en Malou inmiddels stukgelopen. Daardoor is Davids nu weer vrijgezel.

Ex-vriendin Edgar Davids
© Instagram

ook interessant

De beladen derby tussen Manchester United en Manchester City valt dit weekend samen met Halloween. Dat was reden voor...

Een Chileense kunstenaar nam deze week de uitdaging aan om Neymar uit te gaan beelden als hij ongeveer...

Bondscoach Dick Advocaat was na afloop niet te spreken over de actie van Gullit, die in de kleedkamer...

Voor de Ultra’s in Italië is voetbal zeker geen spelletje. De geschifte hooligans van AS Roma schoten gisteren...

Het komt nooit meer goed tussen Sabia Engizek en Sylvie Meis. Laatstgenoemde ex-voetbalvrouw zette onlangs een pikante foto online...

Iedereen weet dat Didier Drogba een absolute eindbaas is, en het volgende nieuws verbaast ons dus helemaal niet....