Search
Close this search box.
Ex-voetbalvrouw doet nu vrouwen

Ex-voetbalvrouw doet nu vrouwen

Kim Feenstra is na haar relatie met FC Oss-keeper Rodney Ubergen officieel ex-voetbalvrouw, dus hebben wij een goed excuus om weer over het bevallige Hunkemöller-model te schrijven.

In het charmante programma Spuiten & Slikken deed Kim namelijk een uitgebreid boekje open over haar seksleven. Zo onthult het model dat ze graag keiharde porno kijkt en zich ook in de slaapkamer niet inhoudt.

“Ik ga best wel ver, ik heb niet echt grenzen en ben wel van het uitproberen”, vertelde Kim. “Ik vind niet veel raar qua seks. Geen dingen met dieren natuurlijk, maar wel slaan en klapperij.”

Verder onthulde de blondine dat ze zich na de breuk met Ubbergen vermaakt met vrouwen en vooral ‘supergeil’ wordt van dames in netpanty’s.

Uiteraard had presentator Tim Hofman het lef haar te vragen of ze dan niet eens met zijn co-presentatrice Geraldine Kemper wilde rampetampen. “Ja, zeker!” antwoordde Kim instemmend. Filmen die shit, dames!

ook interessant

De Telegraaf, de NOS en het AD weten het zeker: Bojan staat vanavond tegen zijn oude club AC...

Een mooi gebaar van Manchester United aan iedereen in Nederland. Op hun officiële Facebookpagina wenst de grootmacht uit...

Al eerder vermoed, maar nu officieel: Victoria Koblenko is zwanger. Dat bevestigt de kersverse voetbalvrouw vandaag zelf op...

Het is die tijd van het jaar: Hunkemöller heeft Sylvie Meis weer zover gekregen om zich in de...

Het is hartje winter, maar die memo heeft Puck Moonen niet gekregen. De mooiste wielrenster van Nederland traint...

Het geanimeerde gedrag van Chelsea-trainer José Mourinho wordt in Portugal wel erg letterlijk genomen: de trainer heeft sinds...