Search
Close this search box.
Ex-voetbalvrouw doet nu vrouwen

Ex-voetbalvrouw doet nu vrouwen

Kim Feenstra is na haar relatie met FC Oss-keeper Rodney Ubergen officieel ex-voetbalvrouw, dus hebben wij een goed excuus om weer over het bevallige Hunkemöller-model te schrijven.

In het charmante programma Spuiten & Slikken deed Kim namelijk een uitgebreid boekje open over haar seksleven. Zo onthult het model dat ze graag keiharde porno kijkt en zich ook in de slaapkamer niet inhoudt.

“Ik ga best wel ver, ik heb niet echt grenzen en ben wel van het uitproberen”, vertelde Kim. “Ik vind niet veel raar qua seks. Geen dingen met dieren natuurlijk, maar wel slaan en klapperij.”

Verder onthulde de blondine dat ze zich na de breuk met Ubbergen vermaakt met vrouwen en vooral ‘supergeil’ wordt van dames in netpanty’s.

Uiteraard had presentator Tim Hofman het lef haar te vragen of ze dan niet eens met zijn co-presentatrice Geraldine Kemper wilde rampetampen. “Ja, zeker!” antwoordde Kim instemmend. Filmen die shit, dames!

ook interessant

Cristiano Ronaldo kende gisteren een allesbehalve gelukkig debuut in de Champions League bij zijn nieuwe club Juventus. De...

De Duitse bondscoach Joachim Löw zat er niet helemaal lekker in tijdens het duel Duitsland – Oekraïne van...

Ariana Grande kun je kennen van hitsingles als ‘Love Me Harder’ en ‘Side To Side’, maar de zangeres...

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd heeft Joël Drommel al een aardige reputatie in het profvoetbal. De kleine krullenbol zette...

Wat is dat toch met voetballers die graag hun bedkunsten aan vrienden laten zien? Dook eerst een vreemd verhaal...

Barcelona kan weleens in grote problemen komen door de transfer van Neymar. Het aantrekken van de sterspeler uit...