Search
Close this search box.
Liuz en Alex

Ex-PSV’er naar AC Milan

Voormalig PSV-verdediger Alex is in Milaan gearriveerd om zich medisch te laten keuren. Hij zal daar zeer waarschijnlijk snel een contract tekenen bij zijn nieuwe werkgever AC Milan.

De Italiaanse topclub wordt de vierde werkgever in Europa voor de voormalige verdediger van PSV. Dat hebben de Rossoneri zojuist bekend gemaakt. Hij speelde eerder bij PSV, Chelsea en PSG.

Het contract bij PSG liep af en werd niet verlengd. PSG heeft zijn vervanger namelijk al in huis. David Luiz kwam voor vijftig miljoen euro over van Chelsea. Hij is net als Alex ook Braziliaan.

Alex weet waarom hij is aangetrokken door Milan. “We moeten Milan terugbrengen naar waar het hoort: in de Champions League.” Overigens had hij al eerder de kans om in San Siro te spelen. “Toen ik met Milan tegen PSV speelde kwam ik Carlo Ancelotti tegen in de dug-out. Daarna heb ik nog met hem samengewerkt bij Chelsea en PSG. Ancelotti is een fantastische man, hij is als een vader voor me”, aldus Alex over de Real Madrid-coach.

ook interessant

Ze staat tegenwoordig met name bekend als ‘de vrouw van’, maar ooit was Victoria Beckham toch écht een Spice...

Wat voor ons een doodnormale zaak is, we verkleden ons ook al als we alleen voor de TV...

Met een gebroken arm alsnog een zilveren medaille pakken, dat mag gerust een wereldprestatie genoemd worden. Tom Dumoulin...

Alsof het schenken van een overwinning nog niet genoeg was, moest Louis van Gaal gisteren ook nog kerstcadeaus...

Als je scoutingapparaat het laat afweten en je niks fatsoenlijks in de jeugdopleiding hebt rondlopen, dan moet je...

Een werkelijk prachtige goal van Marco Fabian, speler van het Mexicaanse Azul, tegen concurrent Puebla. Hij krijgt de...