Search
Close this search box.

Ex-PSV spits in Turkse cel

Een bizar bericht uit Turkije, waar spits Genero Zeefuik (26) nogal veel over zich geen kreeg de afgelopen dagen. In Turkije ging het verhaald rond dat de Nederlandse spits meerdere bekers van zijn club Balikesirspor had gestolen om een operatie van zijn zoontje in Nederland te kunnen betalen. Hij zou daardoor zelfs in een Turkse cel gezeten hebben.

“Dat is echt onzin”, zegt iemand die dicht bij Zeefuik staat. “Genero heeft zeven maanden geen salaris ontvangen, dus dat gaat om een flink bedrag. Als je alles hebt geprobeerd om het geld, waar je recht op hebt, te krijgen en als je steeds meer inteert op je spaargeld, word je op een gegeven moment wel wanhopig. En om de club te laten zien dat hij het gedraai zat was, heeft hij één beker meegenomen.”

Hij vervolgt: “In totaal heeft hij één uur op het bureau doorgebracht, maar toen de politie zijn kant van het verhaal hoorde, was er alle begrip en mocht hij direct weg. Het uitblijven van de betalingen wordt door Genero ook voorgelegd aan de FIFA. En over die operatie in Nederland: die werd daar uitgevoerd omdat hij daar woont. De actie van Genero had niets met die operatie te maken.”

ook interessant

Ondanks zijn 8e startplaats is Max Verstappen er opnieuw in geslaagd het podium van de Formule 1 te bereiken....

Niet alleen in de voetbalwereld wordt geschokt gereageerd op op de plotselinge dood van Johan Cruijff, ook in...

Het was een slagveld op de afsluitende training van Cambuur, en dat kan vrij letterlijk genomen worden. De...

Het grillige karakter van voormalig Feyenoord-spits Graziano Pellè kennen we allemaal: zo schopte de Italiaanse mooiboy al eens...

Sepp Blatter heeft er spijt van weg te zijn gegaan bij de FIFA en zinspeelt op een terugkeer....

Veel nieuwelingen in onze Eredivisie en dat betekent… kersverse voetbalvrouwen! Wij hebben de vijf mooiste voor je op een...