Search
Close this search box.

Ex-PSV spits in Turkse cel

Een bizar bericht uit Turkije, waar spits Genero Zeefuik (26) nogal veel over zich geen kreeg de afgelopen dagen. In Turkije ging het verhaald rond dat de Nederlandse spits meerdere bekers van zijn club Balikesirspor had gestolen om een operatie van zijn zoontje in Nederland te kunnen betalen. Hij zou daardoor zelfs in een Turkse cel gezeten hebben.

“Dat is echt onzin”, zegt iemand die dicht bij Zeefuik staat. “Genero heeft zeven maanden geen salaris ontvangen, dus dat gaat om een flink bedrag. Als je alles hebt geprobeerd om het geld, waar je recht op hebt, te krijgen en als je steeds meer inteert op je spaargeld, word je op een gegeven moment wel wanhopig. En om de club te laten zien dat hij het gedraai zat was, heeft hij één beker meegenomen.”

Hij vervolgt: “In totaal heeft hij één uur op het bureau doorgebracht, maar toen de politie zijn kant van het verhaal hoorde, was er alle begrip en mocht hij direct weg. Het uitblijven van de betalingen wordt door Genero ook voorgelegd aan de FIFA. En over die operatie in Nederland: die werd daar uitgevoerd omdat hij daar woont. De actie van Genero had niets met die operatie te maken.”

ook interessant

Nederland wordt geterroriseerd door horroroclowns, maar ook Johan Derksen en René van der Gijp weten dat deze hype...

Zanger Flemming doet tienduizenden harten van tienermeisjes sneller kloppen. Toch moeten we hen teleurstellen. De Brabander is al...

Het moet raar lopen als Rafael van der Vaart, Sabia Engizek en Sylvie Meis ook in 2016 niet de roddelbladen sieren....

De onfortuinlijke Erik Pieters traint weer met de selectie van PSV mee. Na een revalidatieprocedure van meer dan...

Het is een aardig onderwerp van discussie, het WK van 2022 in Qatar. Ten eerste gaan er regelmatig...

Wanneer er in Zuid-Amerika iets gevierd wordt, betekent dat meestal dat er wat kleren uit gaan. De actrice Maite Proenca...