Search
Close this search box.
Copyright-ProShots-568157

Ex-miss: ‘Ik had nooit sex met Özil’

De reden waarom Mesut Özil mocht vertrekken bij Real Madrid is niet helemaal duidelijk. Voorzitter Florentino Perez liet in Spaanse media weten dat ‘Hij onprofessioneel en geobsedeerd door vrouwen is’.

Men wees toen meteen naar Aida Yespica. Özil zou veel van zijn vrije tijd met de ex-miss Venezuela doorgebracht hebben. Zij wijst elke verantwoordelijkheid nu echter van de hand. “Ik heb Özil twee jaar geleden leren kennen. We liepen elkaar tegen het lijf in een discotheek in Madrid, maar ik heb niets te maken met zijn vertrek bij Real. We hebben ook nooit seks gehad”, zegt de latina tegen sportmediaset.it.

“Het enige dat wel klopt, is dat we onze telefoonnummers uitgewisseld hebben. Op een avond stond hij plots in Milaan, een enorme verrassing voor mij. Ik heb hem vergezeld, we hadden afgesproken in een beroemde tent waar het stikt van de paparazzi. Of hij toen met een privé-vliegtuig gekomen is, weet ik niet.’

De Zuid-Amerikaanse woont al acht maanden samen met haar verloofde Roger Jenkins. “Özil is ook van plan te trouwen. Tussen Özil en mij was er enkel een mooie vriendschap, we hebben zelfs nooit geflirt. Bovendien is hij jonger en kleiner dan ik. Ik heb zijn nummer nu trouwens gewist en heb die van mij veranderd”, besluit Aida.

ook interessant

Dat kon Joël Veltman wel even gebruiken na dat pijnlijke puntverlies tegen FC Utrecht. Zijn vrouw Naomi is...

Roger Federer is niet alleen een verdomd goede tennisser, hij heeft zijn hart ook op de goede plaats....

Amin Younes krijgt in Nederland vooral de wind van voren, maar er is één populaire sportman die achter...

Wie nog aan het sparen was om het Amsterdamse grachtenpand van Wesley en Yolanthe over te nemen, heeft...

We zien het wel vaker: een scheidsrechter die al pratend achterstevoren over het veld draaft. Dat dat een...

Neymar heeft een nieuwe vlam! Blijkbaar is het uit met tienerster Bruna Marquezine en is Gabriella Lenzi de...