Search
Close this search box.

Alles over Estelle Cruijff (Ex van Ruud Gullit)

Ooit was Estelle Cruijff samen met oud-profvoetballer Ruud Gullit een van de bekendste showbizzkoppels van Nederland. Als nichtje van de grote Johan Cruijff kun je natuurlijk ook niet anders dan bekend worden, als je zo’n uiterlijk hebt. Daarom vonden wij het tijd om eens in het leven van Estelle Cruijff te duiken. Van ex-vriendjes tot haar kinderen, in dit artikel lees je alles over Estelle.

Wie is Estelle Cruijff?

Estelle Cruijff is op 29 juni 1978 geboren. Ze is de dochter van Henny Cruijff, de broer van de legendarische voetballer Johan Cruijff. De inmiddels 45-jarige Estelle is de helft van de tijd woonachtig in Amsterdam, maar heeft ook een huis op Ibiza, waar ze eveneens regelmatig te vinden is. Haar geld verdient ze met freelanceklussen. Ze is actrice, presentatrice, model en ook nog modeontwerpster. Zo speelde ze bijvoorbeeld rollen in films als Vet Hard en Ellis in Glamourland en was ze in diverse televisieprogramma’s te zien, als deelneemster en als presentatrice.

Estelle Cruijff in bikini

Ook qua modellenwerk heeft Estelle een aardig curriculum vitae opgebouwd. Ze heeft al veel fraaie modellenklussen gehad en met de grootste merken samengewerkt. In 2003 won ze een Beau Monde Style Award, een prijs voor de meest stijlvolle vrouw van Nederland.

Estelle Cruijff meest naakte foto's

Ex van Ruud Gullit

Estelle werd echter vooral bekend door haar relatie met Ruud Gullit. Op 3 juni 2000 trouwde de destijds 21-jarige Estelle met de zestien jaar oudere (!) Gullit. Sterker nog, Ruud had net een punt gezet achter zijn spelersloopbaan toen hij met zijn vrouw het huwelijksbootje in stapte. Een droomhuwelijk werd het allerminst. Ruud ging meermaals vreemd met andere vrouwen. Hoewel Estelle daar wel vanaf wist, is ze nog lang bij hem gebleven. “Je wil toch dat dingen slagen”, vertelde ze in een interview met SBS6.

Estelle Cruijff is de ex van Ruud Gullit

Maar het zorgde wel voor barsten in hun relatie. “Op een gegeven moment ga je aan jezelf twijfelen, je weet dat het niet oké is, dat het niet hoort.” De druppel was toen ze hem zelf betrapte in hun eigen huis. “Toen was het gewoon genoeg. Ik zag iemand die niet in mijn huis hoort te zijn, waar mijn kinderen en ik wonen. In de woonkamer. En ze waren niet aan het kaarten. Het was niet de eerste keer, maar wel de laatste keer. Het was genoeg.” Wat het extra pijnlijk maakte, was dat het een bekende van Estelle was. “Ik kende haar. Er is niets vernederender dan dat het in je eigen omgeving gebeurt.” In 2012 was het na twaalf jaar huwelijk over tussen de twee.

Estelle heeft twee kinderen

Wat het allemaal nog veel minder chic maakt, is dat Ruud en Estelle ook nog twee kinderen hebben die dit hebben moeten lezen in de media. In 1997 kwam Joëlle Gullit op deze wereld, nog voordat Ruud en Estelle trouwden. Joëlle heeft in Amsterdam op school gezeten en rondde haar opleiding Communicatie af. Tegenwoordig werkt ze als Digital Marketeer. De 26-jarige Joëlle heeft duidelijk de schoonheidsgenen van haar moeder. Niet voor niets heeft ze tienduizenden volgers op Instagram.

Joële Gullit is de dochter van Estelle Cruijff

Daarnaast hebben Ruud en Estelle nog een zoon: Maxim Gullit. Maxim is geboren op 20 mei 2001 en heeft dan juist weer de genen van zijn vader. Net als Ruud kan ook Maxim een behoorlijk balletje trappen. Hij kwam bij AZ in de jeugdopleiding terecht, speelde meer dan vijftig duels voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie en maakte zijn debuut voor het eerste. Daarna stapte Maxim Gullit over naar Cambuur. Ook speelde hij jeugdinterlands voor het Nederlands elftal.

Maxim Gullit is de zoon van Estelle Cruijff

Badr Hari de ex-vriend van Estelle

In het vervolg heeft Estelle nog wel wat scharrels gehad. De meest serieuze relatie die ze had, was met kick-bokser Badr Hari. “Ze zeggen vaak dat je een man uitzoekt die wat op je vader lijkt, en dat is goed gelukt”, vertelde Estelle aan Johnny into the Wild. “Ik hou van alfamannen, val op persoonlijkheid en een man die een mening heeft.” Zo’n man had ze in Badr wel gevonden. De kick-bokser liet zijn mannelijkheid niet alleen binnen de ring zien, maar ook daarbuiten. Zo zat hij een aantal maanden in de gevangenis nadat hij zakenman Koen Everink een pak rammel had gegeven. “Dat is een heel treurige periode waar ik liever niet meer over praat”, aldus Estelle. Ook hun relatie hield dus geen stand.

Badr Hari is de ex-vriend van Estelle Cruijff

Meest naakte foto’s van Estelle Cruijff

Tot slot nog een mooie bonus. Wij hebben de meest naakte foto’s van Estelle Cruijff voor je op een rijtje gezet. Bedank ons later maar.

 

 

ook interessant

Manchester City werd gistermiddag keihard vernederd door United en coach Louis van Gaal had de pers al medegedeeld...

Ronald Koeman peinst er niet aan om Feyenoord vroegtijdig te verlaten. Met een tweetje maakte hij vanmorgen snel...

We kennen Milan-verdediger Philippe Mexes natuurlijk als een rustige jongen en dus komt bovenstaande actie als een grote...

Jong geleerd is oud gedaan. Dit jonge talentje van Ajax E1 scoort een prachtig doelpunt in de competitie....

Louis Suárez een geweldige voetballer is weten we allemaal wel, maar dat hij ook zo’n warme persoonlijkheid is...

Met haar charisma en imposante cv leek ze de gedroomde leider van D66, maar nu vertoont het imago...