Search
Close this search box.

Alles over Esmee Ipema (Leeftijd, Vriend, Onlyfans)

Esmee Ipema werd bekend door haar deelname aan televisieprogramma’s als Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle. Met meer dan 200.000 volgers mag ze zich inmiddels ook een influencer noemen. Maar waar komt deze ‘Terror Twin’ eigenlijk vandaan? En hoe oud is ze? In dit artikel lees je alles over Esmee Ipema.

Leeftijd en de zus van Esmee Ipema

Esmee Ipema is op dit moment 27 jaar oud. Ze is in 1997 geboren in Maaskantje. Dat deed ze exact zes minuten later dan haar tweelingzus Sharon Ipema. De twee groeiden op in het Brabantse dorp samen met hun ouders. Nu heeft Maaskantje door de film New Kids een wat ordinair karakter gekregen, maar is dat wel terecht? Sharon en Esmee dragen daar in ieder geval hun steentje aan bij.

De leeftijd van Esmee Ipema: hoe oud is ze?

De televisiekijkers hadden niet lang nodig om te zien uit wat voor een hout Esmee en Sharon gesneden waren toen ze meededen aan het televisieprogramma Ex on the Beach. “Ik ben niet zo van het pijpen”, zei Sharon zonder enige gêne voor het oog van ruim 250.000 kijkers. De twee hadden een dermate klein badpak aan, dat hun rondingen niet te missen waren. “Als wij ooit een trio zouden doen, dan ben ik degene die hem pijpt en mag zij met hem neuken. Ik pijp wel voor haar. Dat vind ik niet erg”, aldus Esmee. “Samen zijn wij de geilste, lekkerste, knapste, leukste knoeperds uit Maaskantje!”

Hoe zag Esmee er vroeger uit?

Van jongs af aan was al duidelijk dat Esmee niet heel veel gaf om haar toekomst. Toen ze net in de puberteit kwam, zat ze net als haar zus al volle bak aan de alcohol. Tot haar zestiende raakte ze ieder weekend knalbezopen in het plaatselijke café. Later gingen de zussen elk weekend uit naar de grote stad. “We gaan weleens naar Club Vie in Rotterdam. Daar word je tenminste nog half verkracht.”

Hoe Esmee Ipema er vroeger uitzag

Lange tijd werkte Esmee bij de Subway. Een opleiding daar had ze absoluut geen trek in. En terecht, zo blijkt achteraf. Want inmiddels kan ze een prima leven leiden als influencer.

Vriend en woonplaats van Esmee

Esmee Ipema is getrouwd met haar man Fouad. En het is zeker geen toeval dat ze is gevallen voor een jongen met Marokkaanse roots. Eerder vertelde ze al eens in een interview dat ze daarop valt. “We gaan nu liever naar clubs waar het publiek divers is. Nederlanders zijn wit en lelijk. Wij houden van mannen met Turkse en Marokkaanse roots. Zij weten hoe je een vrouw moet behandelen.”

Esmee Ipema en haar vriend Fouad

Esmee en Fouad hebben samen nog geen kinderen. Daarnaast is het ook niet bekend waar de twee wonen. Wel is Esmee inmiddels tante. Haar zus Sharon is in oktober 2021 bevallen van dochter Zaya. Fouad en Esmee passen dan ook regelmatig op kleine Zaya en dat laten ze regelmatig zien op hun sociale media.

Esmee Ipema is getrouwd met Fouad

Onlyfans

In 2021 besloot Esmee Ipema een account te maken op Onlyfans. Op het 18+ platform ging ze uit de kleren om een extra zakcentje te verdienen. Opmerkelijk genoeg was haar zus Sharon daar fel op tegen, vooral omdat ze bang was dat mensen haar zouden verwarren met haar tweelingzus. “Wat Esmee doet, moet zij zelf weten. Ik ga mijn mening er niet over geven, maar hopelijk beseffen sommigen dat wij wel 2 verschillende personen zijn. Ik zou hier absoluut niet op aangekeken willen worden.”

Sharon kreeg dan ook spijt van het ‘snollige’ imago dat ze opbouwde. “Ik doe mijn best om het verleden achter me te laten en zelf respect te hebben voor mijn lichaam. Op deze manier zou ik nooit mijn geld willen verdienen. Ik vind het schandalig!” Toen Esmee een relatie kreeg met Fouad, besloot ze (waarschijnlijk onder enige druk) om met Onlyfans te stoppen.

De meest naakte foto’s van Esmee Ipema

Gelukkig hebben we de foto’s nog, laten we maar zeggen. De meest naakte foto’s van Esmee Ipema voor je op een rij.

Esmee Ipema
byu/SypherMWB inCelebsNL

Esmee Ipema
byu/SypherMWB inCelebsNL

Esmee Ipema nieuw.
byu/SypherMWB inCelebsNL

 

ook interessant

Het is weer Oktoberfest in Duitsland en je weet wat dat betekent: prachtige dames in té krappe jurkjes!...

Twee legendarische keepers lieten zich voor een gokreclame omtoveren tot twee stokoude mannetjes. Het gaat om Peter Schmeichel...

Een nieuwe dag, een nieuwe voetbalvrouw! Perrie Edwards, de ex van voormalig One Direction-lid Zayn Malik, doet het...

De wedstrijd tussen Sportfreunde Lotte en MSV Duisburg liep gistermiddag volledig uit de hand. Oorzaak was Baris Özbek,...

De teen van Patrick Kluivert bezorgde Ajax in 1995 de laatste Champions League en dat is LANG geleden....

Dat Fajah Lourens een sportief vrouwtje is, dat weten we wel. Maar dat ze echt goed is met...