Search
Close this search box.
‘Ernstige gezondheidsklachten bij Sneijder'

‘Ernstige gezondheidsklachten bij Sneijder’

Fans uit Nederland en Turkije zijn bezorgd over de gezondheid van Wesley Sneijder. Verschillende Turkse media melden dat de Nederlander last heeft van hartritmestoornissen.

De middenvelder bleef na rust in de Turkse bekerfinale tegen Fenerbahce achter in de kleedkamer. Toen werd er gesproken van een ribblessure. Sneijder meldde zich dan ook af bij Oranje, maar volgens meerdere Turkse kranten is er meer aan de hand.

Wat er precies aan de hand is, wordt door Galatasaray niet naar buiten gebracht. De Turkse kranten schrijven dat de clubarts na onderzoek heeft vastgesteld dat er iets mis is met het hart van Sneijder. De informatie lijkt van iemand bij de club te komen.

Volgens de geruchten is de middenvelder vier tot zes weken niet inzetbaar. Na die periode zal er bekeken worden of hij überhaupt nog wedstrijden kan spelen.

Volgens broertje Rodney Sneijder is er echter niks aan de hand: “Voor zover ik weet had hij gewoon last van zijn ribben”, zegt Rodney tegen Shownieuws.

ook interessant

Mario Götze voelde zich dinsdagavond tijdens een training voorafgaand aan de wedstrijd tegen Malaga zo vrij om een...

Een recent onderzoek van GoEuro naar het effect van de UEFA Champions League heeft aangetoond hoe groot de impact...

Wat is er toch aan de hand met Sven van Beek? Eerst leek de Feyenoorder toekomstig Oranje-materiaal, nu...

Diego Armando Maradona: ooit een voetballegende, nu vooral een karikatuur van zichzelf. De Argentijn heeft een piepjonge vriendin...

Het lukt David Moyes maar niet om Manchester United op de rails te krijgen. Gisteravond kreeg de ploeg...

Mido, kennen we hem nog? De Egyptische spits die ooit bij Ajax speelde en een paar jaar geleden...