Search
Close this search box.
‘Ernstige gezondheidsklachten bij Sneijder'

‘Ernstige gezondheidsklachten bij Sneijder’

Fans uit Nederland en Turkije zijn bezorgd over de gezondheid van Wesley Sneijder. Verschillende Turkse media melden dat de Nederlander last heeft van hartritmestoornissen.

De middenvelder bleef na rust in de Turkse bekerfinale tegen Fenerbahce achter in de kleedkamer. Toen werd er gesproken van een ribblessure. Sneijder meldde zich dan ook af bij Oranje, maar volgens meerdere Turkse kranten is er meer aan de hand.

Wat er precies aan de hand is, wordt door Galatasaray niet naar buiten gebracht. De Turkse kranten schrijven dat de clubarts na onderzoek heeft vastgesteld dat er iets mis is met het hart van Sneijder. De informatie lijkt van iemand bij de club te komen.

Volgens de geruchten is de middenvelder vier tot zes weken niet inzetbaar. Na die periode zal er bekeken worden of hij überhaupt nog wedstrijden kan spelen.

Volgens broertje Rodney Sneijder is er echter niks aan de hand: “Voor zover ik weet had hij gewoon last van zijn ribben”, zegt Rodney tegen Shownieuws.

ook interessant

Oranje Leeuwin Merel van Dongen ontmoette in haar voormalig ploeggenoot bij Ajax de vrouw van haar dromen: Ana...

Die-hard Feyenoord-hooligan én chirurg. Dat klinkt als een ongelukkige combinatie. Klopt. In Esquire wordt ene Rogier geïnterviewd, een...

In VI werd gisteren weer geen spaan heel gelaten van Oranje-bondscoach Louis van Gaal. Johan Derksen ging zelfs...

Na het competitieduel tegen Elazigspor onthulden Galatasaray-spelers Didier Drogba en Emmanuel Eboue speciale shirts als eerbetoon aan de...

Nederland en Brazilië lijken gigantisch op elkaar. Alles is hetzelfde, maar dan net anders. Op één punt moeten...

We herinneren ons allemaal nog wel de schop die AZ-doelman Esteban uitdeelde aan hooligan Wesley. Doelman Harun Tekin...