Search
Close this search box.

Alles over Erik Zwennes (Vriend van Roxeanne Hazes)

Als kind van André Hazes heeft Roxeanne Hazes nooit een leven in de anonimiteit kunnen leiden. Vanaf haar geboorte weten we alles van haar en komt ze regelmatig in het nieuws. Zo kennen we haar oogkleur, favoriete groente en ambities, maar we weten ook alles over haar relatie. In dit artikel lees je alles over Erik Zwennes, de vriend van Roxeanne Hazes.

De leeftijd en afkomst van Erik Zwennes

Erik Zwennes is op dit moment 39 jaar oud. Hij is geboren in 1985 in Amersfoort, de stad waar hij ook opgroeide. Erik zat zowel op de basisschool als op het voortgezet onderwijs op een Amersfoortse school. Op latere leeftijd is hij verhuisd naar Amsterdam om daar te gaan studeren. Inmiddels heeft Erik Zwennes al heel wat jaren een relatie met Roxeanne Hazes. De twee wonen ook al samen. Ze hebben een huis gekocht in Vinkeveen.

Roxeanne Hazes is de vriendin van Erik Zwennes

Erik Zwennes is de vriend van Roxeanne Hazes

Het beroep van Erik Zwennes

Na zijn studie is het de vriend van Roxeanne Hazes gelukt om zijn twee grote passies te combineren: journalistiek en muziek. Hij ging in 2007 aan de slag als redacteur voor het NPO-muziekplatform 3voor12. Dat deed hij bijna vijf jaar met volle overgave en zijn kunde werd al snel opgemerkt. Daardoor ging hij daarna aan de slag als hoofdredacteur van het State Magazine, een hiphop-platform van BNN dat inmiddels niet meer bestaat.

Erik Zwennes heeft een relatie met Roxeanne Hazes

Daarna heeft Erik Zwennes de journalistiek vaarwel gezegd en ging de focus volledig op de muziek. En dat bleek een groot succes. Hij werd topman van het platenlabel Top Notch. Top Notch werd succesvol door het uitgeven van nederhop, maar bracht later ook andere soorten muziek, films en boeken uit. Het platenlabel haalde als eerste in Nederland maar liefst een miljard views op het YouTube-kanaal. Met één video haalde het al 28 miljoen views.

Het vermogen van Erik Zwennes is 0,8 miljoen euro

“Bij muziekvideo’s is het natuurlijk zo dat de muziek de basis is en blijft. Als een nummer een hit wordt, heeft dat automatisch effect op het aantal views van de videoclip”, is Zwennes eerlijk over zijn succesvolle muziekclips. En hoogstwaarschijnlijk ken je wel een aantal nummers waarvan Zwennes en zijn mannen de muziekclip hebben gemaakt. Bijvoorbeeld van het nummer Drank & Drugs, of het nummer Parijs.

De leeftijd van Erik Zwennes

Roxeanne en Erik Zwennes hebben een kind

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes hebben hun liefde inmiddels bezegeld met een kind. De twee zijn trotse ouders van hun zoon Fender. Eind 2017 maakte het koppel bekend dat Roxeanne zwanger was. In juli 2018 was het eindelijk zover: Fender kwam op deze wereld. Hun zoon is inmiddels 5 jaar oud. Dat was echter niet de eerste keer dat Roxeanne zwanger raakte van Erik. Toen de twee elkaar pas net kenden, was het ook al raak. Destijds kreeg Roxeanne echter een miskraam.

Erik Zwennes zijn beroep

In Fender ziet Roxeanne veel van opa André Hazes terug. ” We hebben een kind dat echt supersociaal is, naar iedereen toe stapt en met iedereen praatjes maakt”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “Daar herken ik mezelf helemaal niet in, maar ik zie wel heel veel van mijn vader in Fender terug.”

Roxeanne en Erik zijn verloofd

De miskraam heeft Roxeanne en Erik alleen maar dichter bij elkaar gebracht, zo vertelde de zangeres later. Dat zorgde ervoor dat Erik zijn vriendin in 2017 ten huwelijk vroeg en Roxeanne zei ‘ja’. Saillant detail: de twee zijn nog steeds verloofd en nog niet getrouwd. Volgens Roxeanne heeft dat niet met relatieproblemen te maken, maar het ontbreekt aan de juiste timing. Maar ze zijn er zeker van dat de bruiloft er echt nog wel zal komen.

Het vermogen van Erik Zwennes

Als topman van misschien wel het meest succesvolle platenlabel van Nederland, verdient Erik Zwennes uiteraard ook een leuk zakcentje. Het zal ongetwijfeld niet zoveel zijn als het vermogen van zijn vriendin Roxeanne Hazes, maar ook Erik Zwennes is hard op weg om miljonair te worden. Zijn vermogen wordt geschat op 0,8 miljoen euro.

ook interessant

Veel onrust voorafgaand aan het Champions League-duel Borussia Dortmund – AS Monaco. Door een plotselinge explosie nabij de...

We kennen Jan Boskamp natuurlijk als de omvangrijke oud-voetballer die regelmatig bij het programma Voetbal International aanschuift. Het...

Het zit Max Verstappen echt niet mee dit seizoen. Op Monza moest hij starten van plek 13, terwijl...

Het voetbal van Ajax is niet om aan te gluren sinds Erik ten Hag aan het roer staat...

Georginio Wijnaldum: vliegensvlugge middenvelder, goalgetter en… magiër? De kersverse Liverpool-aankoop doet iedereen versteld staan door op de training...

Het Nederlands elftal begint over twee dagen aan het WK, met het eerste groepsduel tegen Spanje. Bij ons...