Search
Close this search box.
Eredivisie Voetbalpool gaat van start! Doe nu (gratis) mee!

Eredivisie Voetbalpool gaat van start! Doe nu (gratis) mee!

Liefst 188 dagen hebben we het moeten doen zonder de knotsgekke, maar toch altijd aantrekkelijke eredivisie. Gelukkig is de hervatting inmiddels dichterbij dan ooit. Over precies 13 dagen trappen FC Utrecht en AZ het seizoen 2020/21 officieel af in de Galgenwaard.  

Dat betekent dat je ook nog precies 13 dagen hebt om je aan te melden voor de enige echte Voetbalweddenschappen.com Eredivisie Voetbalpool! Heb jij geen transfer gemist deze zomer? En nu al overtuigd dat Willem II in de openingsronde wint op bezoek bij SC Heerenveen? Laat ons en je vrienden zien dat je er verstand van hebt, en maak bovendien kans op mooie (geld)prijzen! 

Meedoen is helemaal gratis en bovendien makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is elke speelronde 9 einduitslagen en de toto te voorspellen. Heb je de uiteindelijke winnaar – of een gelijkspel – goed voorspeld, krijg je twee punten. Voor elke helemaal juiste einduitslag ontvang je vijf punten. 

Je kunt jouw score daarnaast nog eens een extra boost geven, door de Mystery Match goed te voorspellen. Elke speelronde kiezen we bij Voetbalweddenschappen.com een duel uit, die pas na afloop bekend zal worden gemaakt bij alle deelnemers.

Heb jij zowel de toto als de einduitslag van de Mystery Match goed voorspeld? Dan krijg je niet zeven, maar veertien punten! Dubbel zo lekker, dus! 

Wekelijks kun je tot één minuut voor aanvang van de speelronde jouw voorspellingen invullen. Na elke speelronde zullen we de ranglijst van een update voorzien, zodat je kunt zien hoe je er ten opzichte van jouw vrienden voor staat.

De deelnemers die in de winterstop op de posities één tot en met vijf staan, ontvangen een prijs waaronder een Samsung Galaxy Tab A 10.1. Aan het eind van het eredivisieseizoen 2020/21 zal de uiteindelijke top-10 beloond worden met wederom mooie prijzen waaronder een voetbalreis twv €500.

Enthousiast geworden en kun jij wel een Samsung Galaxy Tab A 10.1 gebruiken? Meld je dan nu aan! Registreren kan hier

ook interessant

Bondscoach Louis van Gaal heeft er werkelijk geen goed woord over voor de manier waarop hij in het...

Het officiële Twitter-account van Arsenal slingerde vanavond een bizarre video de wereld in. Het is de Londenaren blijkbaar...

Fresia Cousiño Arias was één van de deelnemers aan Wie is de Mol. De ESPN-presentatrice werd door Johan...

Je verwacht het niet, maar er zijn nog mensen die hun vingers in hun oren steken als de...

We blijven gewoon in Zuid-Amerika, want na dit gruwelijke incident en deze schandalige daad heeft de Braziliaanse club...

Edgar Davids had een 21 jaar jongere vriendin. En... hij heeft ook nog eens in het geheim twee...