Search
Close this search box.
Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers

Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers

Als vrouwelijke voetbalverslaggever kom je in een slangenkuil terecht. Dat valt vrij letterlijk te nemen, want FOX Sports-beauty Hélène Hendriks ontving geregeld pikante voorstellen van voetballers.

Die ‘spannende berichtjes’ horen nu eenmaal bij werken in de voetballerij, vertelt ze aan Veronica Magazine. “Ik val op omdat ik een van de weinige vrouwen ben en dan krijg je dat soort berichtjes. Dat is wel iets van een aantal jaar geleden, hoor. Inmiddels weten ze wel wie ze voor zich hebben.”

Het blijft gissen naar de precieze inhoud van de sms’jes (of van wie ze komen), want dat wil Hélène niet vertellen. “Daar kan ik van alles over kwijt, maar dat wordt er dan in de media weer uitgelicht”, legt ze uit. “Dat wil ik niet. Er zat van alles tussen, laat ik het daarop houden.”

We worden sowieso niet veel wijzer uit het interview, want Hélène wil ook niet kwijt of ze single is. Ze valt in ieder geval niet per se op voetballers. “Nee, nee. Ik val niet op iemand omdát-ie toevallig voetballer is. Ik val op de persoon, de mens, niet op een beroep.”

Dat de presentatrice zo populair is, heeft ook minder leuke kanten. Zo heeft ze al jaren last van een hardnekkige stalker. Misschien is dat ook een Eredivisie-speler?

ook interessant

De Roemeense voetballer Adrian Mutu is geen international meer. De 77-voudig international plaatste op zijn Facebook een afbeelding...

Frankrijk bereidt zich voor op het EK in eigen land, dat over twee weken van start gaat. Tijdens...

Je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen: de Kroaatse fan die na het doelpunt van Luka Modric tegen...

De FIFA-games mogen dan als warme broodjes over de toonbank gaan, het betekent niet dat EA Sports jaarlijks...

De FIFA 16-hype is nu echt losgebarsten: EA Sports presenteerde gisteren de eerste trailer van het spel en...

Grappen over domme Belgen zijn natuurlijk flauw, maar ze maken het ons ook niet gemakkelijk. Zo ook weer...