Search
Close this search box.
Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers

Helene Hendriks krijgt pikante berichtjes van Eredivisie-spelers

Als vrouwelijke voetbalverslaggever kom je in een slangenkuil terecht. Dat valt vrij letterlijk te nemen, want FOX Sports-beauty Hélène Hendriks ontving geregeld pikante voorstellen van voetballers.

Die ‘spannende berichtjes’ horen nu eenmaal bij werken in de voetballerij, vertelt ze aan Veronica Magazine. “Ik val op omdat ik een van de weinige vrouwen ben en dan krijg je dat soort berichtjes. Dat is wel iets van een aantal jaar geleden, hoor. Inmiddels weten ze wel wie ze voor zich hebben.”

Het blijft gissen naar de precieze inhoud van de sms’jes (of van wie ze komen), want dat wil Hélène niet vertellen. “Daar kan ik van alles over kwijt, maar dat wordt er dan in de media weer uitgelicht”, legt ze uit. “Dat wil ik niet. Er zat van alles tussen, laat ik het daarop houden.”

We worden sowieso niet veel wijzer uit het interview, want Hélène wil ook niet kwijt of ze single is. Ze valt in ieder geval niet per se op voetballers. “Nee, nee. Ik val niet op iemand omdát-ie toevallig voetballer is. Ik val op de persoon, de mens, niet op een beroep.”

Dat de presentatrice zo populair is, heeft ook minder leuke kanten. Zo heeft ze al jaren last van een hardnekkige stalker. Misschien is dat ook een Eredivisie-speler?

ook interessant

Presentator Humberto Tan is de laatste tijd overal te vinden, behalve bij moeder de vrouw. De Late Night-frontman,...

Ergens een hotelkamer boeken, wat schaarse kleding aantrekken en vervolgens wat foto’s en video’s doorzetten op je sociale...

Paulien Zwart is de vrouw van Tom Coronel, en kent zelf de weg in een race-auto ook goed. ...

Ajax liep gisteren het kampioenschap mis in een verschrikkelijke wedstrijd aan Amsterdamse zijde. Het leidde tot woede bij...

Weekblad Voetbal International keerde VI definitief de rug toe, maar dat zal het tv-programma weinig deren. Dat denkt althans Johan...

Santiago Arias pikt regelmatig een doelpuntje mee bij zijn club PSV, maar buiten het veld weet hij ook...