Search
Close this search box.
Davy Klaassen in duel met Andres Iniesta. © Pro Shots

Engelse krant lyrisch over Klaassen

Ajax doet het tegenwoordig vooral met de eigen jeugd en dat valt ook in het buitenland op. Het Engelse dagblad The Mirror heeft zelfs een heel artikel besteed aan vier prominente Ajax-spelers.

Volgens de krant maken Viktor Fischer, Ricardo van Rijn, Siem de Jong, Daley Blind en Davy Klaassen een goede kans om opgepikt te worden door een Premier Leauge-club. Vooral Davy Klaassen kan op veel lof rekenen.

“‘Zo nu en dan komt er een buitengewone speler voort uit de jeugdacademie van Ajax. Davy Klaassen is zo’n speler, zeker na zijn uitzonderlijke optreden tijdens Ajax – Barcelona. De aanvallende middenvelder kan er zeker van zijn dat hem een glansrijke toekomst te wachten staat. Klaassen wordt ook wel ‘De nieuwe Bergkamp’ genoemd. Met een goede reden. Hij is als spits inzetbaar en heeft bovendien een uitstekende techniek.”

ook interessant

Naast iedere profvoetballer staat over het algemeen een beeldschone dame, die niet bang is voor een camera, pronkt...

HSV raakt in een steeds dieper dal, nadat de ploeg van Bert van Marwijk gisteren met 3-0 verloor...

Het Ajax-lid dat enige tijd geleden al beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag tegen jeugdspelers, is nu definitief uit...

Okee, hij heeft soms wat vreemde maniertjes en is niet zelden onuitstaanbaar, maar Cristiano Ronaldo is wél de...

Triest nieuws vanuit het Feyenoord-kamp. Middenvelder Tonny Vilhena heeft vannacht afscheid moeten nemen van zijn moeder. Vilhena’s moeder...

Als je deze site wat langer volgt, wist je al dat schaatster Letitia de Jong de vriendin is...