Search
Close this search box.
Engelse krant laat geen spaan heel van Memphis

Engelse krant kraakt divagedrag Memphis

Er is al veel gesproken over Memphis, die dit seizoen geen schim is van de gelauwerde aanvaller die hij vorig jaar was. Hoewel hij zelf stelt dat dat dipje geenszins te maken heeft met zijn privéleven, denkt de Engelse krant de Daily Mirror daar heel anders over.

Het dagblad somt een hele lijst van zaken op die aangeven dat de jongeling het wat te hoog in zijn bol heeft gekregen: zo schafte Memphis onlangs een nieuwe Mercedes aan, huurde hij een privékok in en zou hij fans negeren die hem om een handtekening vragen. De buitenspeler werd daarbij meermaals in het nachtleven gespot, ook na slechte prestaties van zijn ploeg.

De aanvaller werd naar verluidt al streng toegesproken door United-assistent Ryan Giggs. Trainer Louis van Gaal hield hem de afgelopen wedstrijden op de bank. Bondscoach Danny Blind haalde Memphis in eerste instantie niet bij Oranje, maar werd daar door het afhaken van enkele spelers toch toe gedwongen.

ook interessant

Er was genoeg te bespreken in Voetbal Inside gisteravond: van de oerwoudgeluiden richting Riechedly Bazoer tot het bizarre gedrag...

In Algerije zijn de festiviteiten rondom de plaatsing voor het WK compleet uit de hand gelopen door drukte...

Novak Djokovic wist gistermiddag voor de derde keer Wimbledon te winnen en vierde dat op karakteristieke wijze: door...

Vind jij het leuk om zo nu en dan een gokje te wagen in een casino? Dan begrijpen...

Clarence Seedorf moet er de komende tijd voor zorgen dat hij het beste in Mario Balotelli naar boven...

Feyenoord verloor vanavond het eerste duel om Champions League-voetbal met 1-2 van Besiktas. De Rotterdammers staan nu voor...