Search
Close this search box.
Engelse komiek slacht Van Persie

Engelse komiek SLACHT Van Persie

Robin van Persie heeft het compleet verbruid bij Arsenal-fans, sinds hij in 2012 van hun cluppie naar Manchester United verkaste. De Engelse komiek Jack Whitehall (toevallig een supporter van de Gunners) liet in een tv-programma geen spaan heel van onze Oranje-topscorer aller tijden.

“Dennis Bergkamp heeft altijd gepresteerd bij Arsenal, 11 jaar lang”, begint Whitehall zijn pissige relaas. “Hij won drie titels en vier FA Cups en beëindigde zijn carrière als een legende.”

Hij vervolgt: “Als Dennis Bergkamp door een veld met poep zou lopen, op het einde de rotzooi van zijn teennagel zou schrapen en op de wc-vloer zou gooien, zou dat remspoor een grotere voetbalnalatenschap hebben dan Van Persie.”

Whitehall vergeet voor het gemak wel even dat RvP een WK-finale speelde en Bergkamp nooit verder dan de halve finale kwam. Maar goed, we hebben zomaar het idee dat hij nog niet helemaal over de United-transfer van onze landgenoot heen is.

https://twitter.com/Dallyy21/status/703225295155888128

ook interessant

Vorige week bereikte het trieste nieuws ons dat Junior Malanda om het leven kwam door een auto-ongeluk. Langzaamaan...

De smerige daden van Adam Johnson zijn inmiddels grijsgedraaid: de voormalig Sunderland-voetballer moet mogelijk voor 10 jaar de...

Met zijn risicovolle stijl maakt Max Verstappen weinig vrienden op het circuit. Daar kan nu de naam van...

We hebben eindelijk het verhaal bij bovenstaande foto, waarin Louis van Gaal Hans Kraay jr. uitfoetert. Van Gaal...

Betis-speler Alfred N’Diaye is een held in Spanje. De middenvelder uit Senegal heeft afgelopen weekend tijdens een uitwedstrijd...

Enkele supporters van NEC konden niet verkroppen dat hun team in Arnhem werd geklopt door Vitesse. De fans...