Search
Close this search box.
Engelse komiek slacht Van Persie

Engelse komiek SLACHT Van Persie

Robin van Persie heeft het compleet verbruid bij Arsenal-fans, sinds hij in 2012 van hun cluppie naar Manchester United verkaste. De Engelse komiek Jack Whitehall (toevallig een supporter van de Gunners) liet in een tv-programma geen spaan heel van onze Oranje-topscorer aller tijden.

“Dennis Bergkamp heeft altijd gepresteerd bij Arsenal, 11 jaar lang”, begint Whitehall zijn pissige relaas. “Hij won drie titels en vier FA Cups en beëindigde zijn carrière als een legende.”

Hij vervolgt: “Als Dennis Bergkamp door een veld met poep zou lopen, op het einde de rotzooi van zijn teennagel zou schrapen en op de wc-vloer zou gooien, zou dat remspoor een grotere voetbalnalatenschap hebben dan Van Persie.”

Whitehall vergeet voor het gemak wel even dat RvP een WK-finale speelde en Bergkamp nooit verder dan de halve finale kwam. Maar goed, we hebben zomaar het idee dat hij nog niet helemaal over de United-transfer van onze landgenoot heen is.

https://twitter.com/Dallyy21/status/703225295155888128

ook interessant

Zangeres Shakira heeft vandaag haar nieuwe WK-lied, genaamd ‘La La La (Brazil 2014)’, gelanceerd. In de videoclip spelen...

Veel mensen in Engeland lijken Robin van Persie graag te zien gaan, maar er zijn toch een paar...

Als voetballer heb je nou eenmaal veel aanzien. En dat je daarbij ook nog eens veel geld op...

Danny Koevermans speelt de rest van het seizoen bij FC Utrecht. De spits heeft vrijdagochtend de medische keuring...

Voetbalmagazine VI gaat breken met het TV-programma Voetbal International. Dit vertelt Tom van Hulsen in zijn column van...

Zoals bekend is er ieder jaar weer de strijd tussen FIFA en PES. Dat de Eredivisie echter al...