Search
Close this search box.
Engelse club ontslaat cheerleaders met pikante reden

Engelse club ontslaat cheerleaders, en dat heeft een zeer pikante reden

Cheerleaders om een wedstrijd op te leuken, in Amerika is het vaste prik. Ook bij Europese voetbalclubs wordt het nog wel eens geprobeerd, al nam dat bij de Engelse club Billericay Town een bijzondere wending.

Hoewel de oost-Londenaren de meiden hadden ingehuurd om fans te vermaken, gingen vooral de spelers van Billericay met ze aan de haal. Dat liep zo uit de hand, dat clubeigenaar Glenn Tamplin de dames alweer op straat heeft gezet.

“We hebben de cheerleaders helaas moeten laten gaan”, laat Tamplin op Twitter weten. “De jongens werden te veel afgeleid en sommige meiden gaven hun telefoonnummer aan de spelers.”

Oké, dat was misschien een beetje te verwachten. De cheerleaders zelf zeggen tegen The Sun dat ze teleurgesteld zijn. Maar, over hun band met de spelers: “We blijven vrienden.”

Benieuwd bent hoe die cheerleaders er zoal uitzien? Hieronder wat kiekjes van Bekka Batchelor, één van de dames in kwestie.

ook interessant

Ze worden steeds jonger lijkt het wel, de supertalentjes die ontdekt worden door de scouts van Europese voetbalclubs....

Iemand had nog een appeltje te schillen met het Belgische RSD Jette. Mensen die de clubsite van de...

Voetballers verdienen veel geld. Dat is een feit. Topvoetballers, enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk, wentelen zich in een luxueuze...

Het leek even alsof ze uit elkaar waren, maar vlogger Monica Geuze en aanvaller Lars Veldwijk zijn nog...

Wie is de vrouw achter het succes? Van haar partner tot haar salaris: vijf dingen die je nog...

Gabriel Batistuta is ondertussen al 45 jaar, maar hij kan nog steeds ontzettend hard schieten. In een benefietwedstrijd...