Search
Close this search box.
Engelse club ontslaat cheerleaders met pikante reden

Engelse club ontslaat cheerleaders, en dat heeft een zeer pikante reden

Cheerleaders om een wedstrijd op te leuken, in Amerika is het vaste prik. Ook bij Europese voetbalclubs wordt het nog wel eens geprobeerd, al nam dat bij de Engelse club Billericay Town een bijzondere wending.

Hoewel de oost-Londenaren de meiden hadden ingehuurd om fans te vermaken, gingen vooral de spelers van Billericay met ze aan de haal. Dat liep zo uit de hand, dat clubeigenaar Glenn Tamplin de dames alweer op straat heeft gezet.

“We hebben de cheerleaders helaas moeten laten gaan”, laat Tamplin op Twitter weten. “De jongens werden te veel afgeleid en sommige meiden gaven hun telefoonnummer aan de spelers.”

Oké, dat was misschien een beetje te verwachten. De cheerleaders zelf zeggen tegen The Sun dat ze teleurgesteld zijn. Maar, over hun band met de spelers: “We blijven vrienden.”

Benieuwd bent hoe die cheerleaders er zoal uitzien? Hieronder wat kiekjes van Bekka Batchelor, één van de dames in kwestie.

ook interessant

Paris Saint-Germain speelt 25 november tegen Mälmo FF, natuurlijk de oude club van sterspits Zlatan Ibrahimovic. Het Champions...

Als het aan talloze Barcelona-fans ligt, wordt hun stadion vernoemd naar de overleden clubheld Johan Cruijff. Met de hashtag #EstadiJohanCruyff vragen Twitteraars...

John van den Brom is ontslagen als trainer van Anderlecht. De Nederlandse trainer van de Belgische ploeg sprak...

Johan Derksen had voor het programma ‘Derksen &’ een interview met Edwin van der Sar. De sigaarsnor maakte...

Vanmiddag komen de coaches en aanvoerders van Feyenoord en FC Utrecht samen om te praten over de aankomende...

Andy van der Meyde had tijdens zijn carrière altijd zeer aparte manier om een doelpunt te vieren. De...