Search
Close this search box.
Wesley Hoedt is de vriend van Emma Heesters

Deze profvoetballer bedroog zijn ex-vriendin Emma Heesters

Je kent haar vast wel van grote hits als Pa Olvidarte, Waar ga je heen en Loop niet weg. Emma Heesters is succesvol zangeres en had ook nog eens een bekende vriend. Maar profvoetballer Wesley Hoedt kon de verleiding van andere vrouwen niet weerstaan.

Emma Heesters en haar ex-vriend Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

Emma Heesters is geboren in ‘s-Gravenpolder, een dorpje onder het Zeeuwse Goes. Ze komt uit 1996 en is begonnen met een YouTube-kanaal waar ze bekende nummers coverde. Op dat kanaal heeft ze inmiddels bijna zes miljoen abonnees. Inmiddels heeft ze een platencontract, meerdere hits op haar naam staan en deed ze al eens mee aan het populaire televisieprogramma Beste zangers.

Wesley Hoedt en haar ex-vriendin Emma Heesters
© Instagram: @Emmaheesters

Daarnaast heeft Emma ook nog eens een bekende ex-vriend. Wesley Hoedt komt uit de jeugdopleiding van AZ en speelt tegenwoordig voor het Engelse Watford. De afgelopen jaren heeft hij diverse grote buitenlandse clubs aan zijn voetbal-cv toegevoegd, zoals Lazio Roma, Celta de Vigo en Southampton. Ooit werd door die laatste club meer dan 15 miljoen euro voor hem op tafel gelegd.

Emma Heesters had een relatie met haar ex-vriend en profvoetballer Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

De ex-vriend van zangeres Emma Heesters

Sinds 2020 hadden Emma Heesters en Wesley Hoedt een relatie. Dat is voortgekomen uit een weddenschap. Wesley Hoedt was onder de indruk van de muziek van Emma en dat wisten zijn vrienden ook. Hij ging met zijn vrienden een weddenschap aan, dat zij wel zou reageren als hij haar een berichtje zou sturen via sociale media.

Profvoetballer Wesley Hoedt had een relatie met zijn ex-vriendin en zangers Emma Heesters
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley en Emma kenden elkaar helemaal niet, maar hij gaf haar in een direct message een compliment over haar muziek. Emma reageerde vervolgens met emoticons met hartjes in de ogen. “Toen zijn we aan de praat geraakt en is het goed gekomen”, vertellen zij tegenover Party. Dat klinkt wellicht als een romantisch verhaal, maar de relatie met Hoedt bleek achteraf meer een gruweltocht voor Emma.

Emma Heesters en haar voormalig vriend Wesley Hoedt op het strand
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley Hoedt ruilde ex in voor Emma Heesters

Volgens juice-koningin Yvonne Coldeweijer is dit allemaal gebeurd toen Wesley Hoedt nog een relatie had met zijn ex-vriendin Melanie Hania. Sterker nog, hij zou Melanie meermaals hebben bedrogen en er uiteindelijk met Emma vandoor zijn gegaan. Daarmee had Emma eigenlijk al moeten weten wat voor vlees zij in de kuip had, want volgens Yvonne piste Hoedt ook in zijn relatie met Emma regelmatig buiten de pot.

Emma Heesters met haar ex-vriend Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley en Emma zijn afgelopen zomer samen op vakantie geweest naar de Malediven, maar aan het einde van de vakantie vloog hij direct door naar Ibiza om nog een weekje met zijn vrienden vakantie te vieren. Daar zou hij er behoorlijk op los hebben geleefd. “Volgens mijn bron is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, om zich bij binnenkomst direct weer op de volgende griet te storten.”

Emma Heesters ontkende in eerste instantie de verhalen, maar kon in maart 2023 niets anders dan haar conclusies trekken. De zangeres maakt bekend dat haar verhouding met Wesley Hoedt ten einde is. “Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hadden”, schreef ze op Instagram.

ook interessant

Oké, we noemen haar arts, maar strikt genomen is Laura Bariatti fysiotherapeute. Net als voormalig Chelsea-chick Eva Carneiro...

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de hardhandige arrestatie van PSV-aanvaller Maxime Lestienne. De Belg werd dit weekend...

SC Cambuur neemt per direct afscheid van trainer Dwight Lodeweges. De trainer heeft de clubleiding dinsdag laten weten...

Twee doelpunten van Romelu Lukaku verzekerde het Belgische elftal gisteren tegen Kroatië van een plaats op het WK....

Net als we eerder al berichtten dat een transfer misliep op 14 seconden zo heeft ook de Nederlandse...

Babynieuws! Feyenoorder Jordy Clasie is vandaag vader geworden, zo meldt de website Feyenoord Pings. Het betekent dat Ronald...