Search
Close this search box.

Alles over Emily Feld + Meest Naakte Foto’s

Een strakke blik in de zelfverzekerde ogen van Emily Feld en je bent verkocht. Dit uitzonderlijk knappe model uit Australië heeft miljoenen volgers en een scala aan grote modellenklussen. Dat verdient uiteraard wat extra verdieping. In dit artikel lees je alles over Emily Feld.

De inmiddels 21-jarige Emily Feld werd geboren op 17 april 2003. Ze komt uit Gold Coast Hinterland in Queensland. Dat ligt aan de oostkust van Australië, in de buurt van Brisbaine. Daar groeide ze op in een gezin met vier kinderen. Zij was de jongste, ze heeft twee broers en een oudere zus. Emily is 1,80 meter lang en weegt rond de 55 kilo, zo blijkt uit haar modellengegevens.

Want dat is ook de reden dat ze een artikel aan zich gewijd krijgt op Goals and Glamour. Emily begon al op dertienjarige leeftijd met modellenwerk, want als kind viel haar schoonheid al op. Bijvoorbeeld bij het Australisch kampioenschap cheerleaden. Voor ons cheerleaden misschien niets meer dan een paar knappe meisjes in schaarse kleding, maar in Australië is dat echt een sport. Ze werd tweede op dat kampioenschap.

Influencer en model

Naast haar modellenwerk begon ze ook al vroeg met het plaatsen van foto’s op Instagram. Dat begon met foto’s gebaseerd op kleding, maar groeide uit naar wat uitdagendere foto’s toen ze de leeftijdsgrens van achttien was gepasseerd. Al snel werd dat een uit de hand gelopen hobby, die commercieel gezien ook nog eens zeer aantrekkelijk is. Op dit moment heeft Emily Feld namelijk bijna anderhalf miljoen volgers op Instagram.

Dat combineert ze met groot succes op andere sociale media. Zo is ze ook een TikTok-ster geworden, met tienduizenden views per video en een YouTube-kanaal met content die door honderdduizenden mensen wordt bekeken. Daar plaatst ze video’s op met zeer variërende inhoud. Van dansvideo’s tot hele vlogs. En blijkbaar slaat dat aan bij de doelgroep.

Ook als model is Emily uiterst succesvol. Ze groeide uit tot het gezicht van Michael Murchie Photography, het bedrijf van topfotograaf Michael Murchie, en reisde daarvoor de hele wereld rond. Van Thailand en Vietnam tot Fiji, overal deed ze fotoshoots. Later tekende ze een groot contract bij Que Models.

Vermogen van Emily Feld

De combinatie van modellenwerk en haar verdiensten als influencer, zorgt ervoor dat Emily Feld een luxe leven kan leiden. Hoewel ze nog maar 21 jaar oud is, wordt het vermogen van Emily nu al geschat op 500.000 euro tot een miljoen. De inkomsten die ze alleen al genereert uit haar contract bij Que Models zijn 100.000 tot 250.000 per jaar.

En dat Emily het goed naar haar zin heeft in haar leven, blijkt wel uit het feit dat ze nog altijd op dezelfde plek woont. Al haar hele leven woont ze in het huis waar ze opgroeide. Ondanks het succes is ze nog niet weg bij haar ouders. Dat betekent overigens niet dat ze niets van de wereld wil zien. Emily gaf aan meer te willen reizen en heeft een duidelijke favoriet op haar bucketlist. Ze wil graag naar Scandinavië om het Noorderlicht te zien. Sterker nog, ze heeft zelfs nog nooit sneeuw gezien in haar leven.

Hobby’s van Emily

Daarnaast heeft Emily nog een aantal hobby’s. Ze vindt het bijvoorbeeld heel leuk om te tekenen. Toen ze op school zat, kliederde ze al haar schriften al vol met tekeningen. Daarnaast gaat ze graag naar het strand, maar wel op plekken waar niemand is. Ze vindt het vervelend op bekeken te worden en zoekt liever de anonimiteit op, wat in Australië natuurlijk heel goed kan.

Ook is Emily verslaafd aan het kijken van films. Naar eigen zeggen heeft ze letterlijk álle films op Netflix al een keer gezien. Haar favoriete films? Emily is groot fan van Marvel.

Meest naakte foto’s van Emily Feld

In het kader van afsluiten met een klapper, hebben we nog de meest naakte foto’s van Emily Feld voor je in de aanbieding. Gewoon, omdat het kan.

 

ook interessant

Voetbal en halloween hebben niet zo gek veel met elkaar te maken zou je denken.. Maar wanneer Luis...

Ferri Somogyi werd bekend als Rik in Goede Tijden, Slechte Tijden, en meer dan dat kon hij niet...

Er stond nog wat op het spel in de Premier League dit weekend: de twee Londense clubs Tottenham...

Homoseksualiteit, het is nog steeds een groot taboe in de sportwereld. Toch lijkt deze Australische cricketer het totaal...

We willen geen grapjes maken over domme Belgen. Echt niet. Maar dan moeten ze niet dit soort shit...

Zie hier de samenvatting Nederland – Costa Rica. De wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica is in Salvador...