Search
Close this search box.

Meest Naakte Foto’s van Emily Elizabeth

Knappe vrouwen lopen er genoeg rond op deze aardbol. Maar zelfs in die categorie heb je nog hoog- en laagvliegers. Emily Elizabeth hoort duidelijk tot de crème de la crème van de modellenwereld. Wij stellen je graag voor aan deze Amerikaanse beauty en hebben uiteraard ook de meest naakte foto’s van Emily Elizabeth voor je uitgezocht.

Emily Elizabeth influencer

Emily Elizabeth Howard werd op 6 mei 1998 geboren in Connecticut, nabij New York. Het is een stad van ruim 3,5 miljoen inwoners in het zuiden van de staat New England. Haar ouders zijn Mark en Journey Howard en Emily en haar broer groeiden samen op in de Amerikaanse stad. Dat is ook direct het enige wat we weten over de familie van Emily Elizabeth. Ze houdt haar privéleven zoveel mogelijk buiten de publiciteit.

Emily Elizabeth naakt

De inmiddels 26-jarige Emily woont tegenwoordig op zichzelf. Ze is verhuisd naar New York City, waar ze een eigen huis heeft gekocht. Daarnaast reist ze regelmatig af naar Californië voor haar werk. Want Emily heeft het met haar looks voor elkaar gekregen om daar haar werk van te maken. Ze is namelijk bikini-model en influencer op Instagram.

Nude Emily Elizabeth

Model en influencer

En gelukkig snijdt het mes aan twee kanten. Zij kan er een heerlijk luxe leventje van leiden en wij zien wekelijks de mooiste bikinifoto’s op haar Instragram-feed verschijnen. Emily Elizabeth werd al betaald door bedrijven als ONEONE, Victoria’s Secret en door de zusjes Kardashian om in badkleding te poseren en daar een foto van op haar sociale media te plaatsen. In 2017 begon ze met haar modellenwerk op Instagram. Haar grootste werkgever is Fashion Nova, waarvoor ze regelmatig foto’s plaatst.

Emily Elizabeth in bikini

Ook is Emily ambassadeur van het energiedrankmerk Rockstar. Een prima combinatie, want Emily heeft haar energie hard nodig. De 1,62 meter lange blondine krijgt namelijk niet zomaar zo’n goddelijk lichaam. Daar moet ze hard voor trainen. Emily is dagelijks in de sportschool te vinden om haar prachtige figuur bij te houden en wat verder aan te scherpen. Daarnaast is het Amerikaanse model veel bezig met haar voeding, om ook in de wintermaanden superfit te blijven.

Emily Elizabeth in badkleding

De bekendheid van Emily begon zelfs al vóór haar Instagram-carrière. Ze begon met een eigen YouTube-kanaal waarop ze lifestyle-video’s plaatste. Daar maakte ze eigen vlogs, gaf ze kledingadviezen, deed ze Q&A’s en had ze nog veel meer leuke content.

Heeft Emily Elizabeth een vriend?

Klinkt als de perfecte vrouw, maar we hebben ook nog minder plezierig nieuws voor je. Emily Elizabeth Howard is al bezet. Ze heeft een relatie met haar vriend Garrett Totten. Op 16 januari 2022 vierden de twee tortelduifjes hun tweejarig jubileum. Dat houdt in dat ze op dit moment alweer 6 jaar gelukkig samen zijn. Dat is ook wel te zien op de socials. Garrett duikt regelmatig op in haar TikTok-video’s, op YouTube of op Instagram. En met Garrett heeft ze een rijke vent aan de haak geslagen. Hij heeft een topfunctie en werkt als AI-consultant in New York.

Emily Elizabeth met haar vriend Garrett

Ook op Onlyfans

Instagram, TikTok, YouTube, overal is Emily Elizabeth te vinden. Maar ze is actief op nog een platform. Emily onderhoudt namelijk ook een Onlyfans-account. Je weet wel, waarop mensen erotische content plaatsen. Blijkbaar heeft Garrett daar geen enkele moeite mee. Emily verblijdt haar fans dus niet alleen met halfnaakte foto’s op Instagram, maar ook nog met foto’s die een stapje verdergaan op Onlyfans.

Emily Elizabeth heeft Onlyfans

Het vermogen van Emily Elizabeth

En levert dat je dan nog een aardig zakcentje op? Nou, we hoeven echt niet bang te zijn dat Emily in de financiële problemen komt. Zij zit er samen met Garrett zeer warmpjes bij in de winter en kunnen een zeer uitbundig leventje leiden in de zomer. Niet voor niets gaan de twee bijna elke maand wel op reis. Emily verdient het meeste geld aan de sponsordeals en heeft daarnaast nog genoeg neveninkomsten. Volgens HITC heeft Emily al een vermogen opgebouwd van 1,5 miljoen dollar. Dat komt neer op zo’n 1,4 miljoen euro.

De meest naakte foto’s van Emily Elizabeth Howard

We hebben al het een en ander weggegeven qua beeldmateriaal. Maar de echte pareltjes vind je hier. Dit zijn de meest naakte foto’s van Emily Elizabeth.

 

ook interessant

Sylvie Meis wil het nooit meer doen met een voetballer. Dat vertelt de ex van Rafael van der...

Boze fans uit Uruguay hebben verdediger Paul Dummett van Newcastle United met de dood bedreigd. Dat meldden Britse...

Het was op zijn zachtst gezegd wonderlijk dat enkele Kroatië-fans het gisteren nodig vonden het veld te bekogelen...

Yolanthe Sneijder-Cabau is terug op Instagram! Dat heuglijke feit vierden we afgelopen week al uitgebreid met wat gezonde...

Van de poule van Nederland speelde vannacht om 00:00 uur ook de wedstrijd Chili v Australië. Een uitgemaakte...

Ook de aankomende drie jaar zullen er geen fans van Ajax naar de uitwedstrijden tegen Feyenoord mogen. Die...