Search
Close this search box.
Elia snikkend op de grond om doodgeschoten vriend

Elia snikkend op de grond om doodgeschoten vriend

Feyenoord liep gisteren opnieuw tegen pijnlijk puntverlies aan door een gelijkspel tegen Roda JC (1-1). Eljero Elia had de overwinning op zijn schoen, maar zijn schot spatte uiteen op de lat.

Na de wedstrijd zakte Elia huilend op de grond, maar dat had niets te maken met het teleurstellende duel. Een goede vriend van de linksbuiten werd afgelopen week op brute wijze om het leven gebracht.

“Hij ging verhaal halen bij de stiefvader van zijn ex-vriendin”, vertelt de voetballer aan Metro. “Die zou zijn dochter hebben geslagen. Toen hebben ze ruzie gekregen en waarschijnlijk heeft mijn vriend hem in elkaar geslagen. Terwijl hij wegliep werd hij drie keer in zijn rug geschoten.”

Elia vervolgt: “Ik had op TV West al gezien dat er iemand in Ypenburg was neergeschoten, maar toen wist ik nog niet dat hij het was. Zijn broer was op die dag jarig en zijn moeder had de voicemail van mijn vriend ingesproken met een verjaardagsliedje. Hij heeft dat nooit gehoord, want hij lag toen al dood op de grond.”

“We zaten vroeger bij elkaar in de klas, we hebben zo veel met elkaar meegemaakt. Ik kon vroeger vanuit mijn slaapkamer in zijn slaapkamer kijken. Hij heeft twee kinderen achtergelaten. Dat zit ook in mijn hoofd”, aldus een gebroken Elia.

ook interessant

De geliefdes van onze schaatsers spelen een belangrijke rol in hun succes, want hoe kun je presteren met...

Nadat Edison Cavani tijdens een wedstrijd tegen Toulouse van het veld werd gestuurd voor het rondschieten van kogels...

We kunnen er kort over zijn: het krachtsverschil tussen België en het Nederlands elftal is momenteel enorm. Terwijl...

Je zou het gezien zijn lengte niet zeggen (haha), maar ook Wesley Sneijder wordt een dagje ouder. De...

Heftig! Tijdens een wedstrijd tussen de twee Italiaanse clubs Vittoria en Paterno ging het helemaal mis. De autoriteiten...

De FIFA 16-hype is nu echt losgebarsten: EA Sports presenteerde gisteren de eerste trailer van het spel en...