Search
Close this search box.
Elia snikkend op de grond om doodgeschoten vriend

Elia snikkend op de grond om doodgeschoten vriend

Feyenoord liep gisteren opnieuw tegen pijnlijk puntverlies aan door een gelijkspel tegen Roda JC (1-1). Eljero Elia had de overwinning op zijn schoen, maar zijn schot spatte uiteen op de lat.

Na de wedstrijd zakte Elia huilend op de grond, maar dat had niets te maken met het teleurstellende duel. Een goede vriend van de linksbuiten werd afgelopen week op brute wijze om het leven gebracht.

“Hij ging verhaal halen bij de stiefvader van zijn ex-vriendin”, vertelt de voetballer aan Metro. “Die zou zijn dochter hebben geslagen. Toen hebben ze ruzie gekregen en waarschijnlijk heeft mijn vriend hem in elkaar geslagen. Terwijl hij wegliep werd hij drie keer in zijn rug geschoten.”

Elia vervolgt: “Ik had op TV West al gezien dat er iemand in Ypenburg was neergeschoten, maar toen wist ik nog niet dat hij het was. Zijn broer was op die dag jarig en zijn moeder had de voicemail van mijn vriend ingesproken met een verjaardagsliedje. Hij heeft dat nooit gehoord, want hij lag toen al dood op de grond.”

“We zaten vroeger bij elkaar in de klas, we hebben zo veel met elkaar meegemaakt. Ik kon vroeger vanuit mijn slaapkamer in zijn slaapkamer kijken. Hij heeft twee kinderen achtergelaten. Dat zit ook in mijn hoofd”, aldus een gebroken Elia.

ook interessant

Javier Hernandez is de vaste bankzitter bij Manchester United en dat is te zien in de kwalificatiewedstrijd van...

Qua sportieve prestaties wil het niet vlotten, qua bekendheid is ze de populairste wielrenner. Dit is de nieuwe...

Luuk de Jong passeerde op 19 april Vitesse-doelman Eloy Room vanaf 11 meter. Met de kennis van nu een unieke...

PowNews heeft Eerstedivisieclub FC Den Bosch in een gênant parket gebracht. De brutale zender huurde een nepsjeik in,...

Washington Square FC heeft zich met een opvallende shirtsponsor in één klap op de kaart gezet. De club nabij...

Hoewel René van der Gijp weer rap aanschoof bij Voetbal Inside, heeft de plotselinge dood van zijn levenspartner Danielle Sijthoff...