Search
Close this search box.
Eljero Elia

‘Elia gepakt zonder rijbewijs’

De Duitse politie heeft Eljero Elia van de weg gehaald, hij reed rond zonder geldig rijbewijs. De 33-voudig international van Oranje moest zijn rijbewijs inleveren, omdat hij te veel punten had verzameld met verkeersovertredingen.

Volgens de Duitse sensatiekrant Bild ging de aanvaller van Werder Bremen niet in op een uitnodiging van de politie om zijn rijbewijs in te leveren. Bij een politiecontrole in Noord-Duitsland werd Elia aangehouden en van de weg gehaald. Daarbij werd zijn ongeldige rijbewijs is beslag genomen.

Werder-manager Thomas Eichin bevestigt het voorval. “We zijn ervan op de hoogte. Het is een privé-aangelegenheid. Wij helpen Eljero met juridische bijstand.” Eichin is laconiek over de overtreding. “Elia heeft geen rijbewijs nodig om te trainen of te voetballen.”

ook interessant

Komt ie terug naar Feyenoord? John Guidetti werd in elk geval weer gespot in Rotterdam deze week. Daar...

Feyenoord had hem op de korrel, maar uiteindelijk ging Jordan Larrsson (zoon van oud-Feyenoorder Hendrik) naar NEC. De...

Voormalig trainer van Ajax Morten Olsen heeft in de Deense media hard uitgehaald naar José Mourinho. Volgens de...

Bröndby-speelster Theresa Nielsen heeft via Instagram weer eens van zich laten horen. De speelster van de Deense club...

Er zitten uiteraard veel voordelen aan een traingskamp in Florida: de zon schijnt er altijd en je kunt...

Messi is de laatste tijd nogal bezig met de zogenaamde selfies. Nadat hij eerder al in een reclame...