Search
Close this search box.
El Ahmadi slacht 'arrogante' Ajacieden

El Ahmadi slacht ‘arrogante’ Ajacieden

Rotterdam stond een week lang onder hoogspanning, maar uiteindelijk heeft Feyenoord dan tóch die felbegeerde landstitel. Karim El Ahmadi kon het niet laten Ajax er nog even met de haren bij te slepen.

De middenvelder is namelijk niet te spreken over alle arrogante opmerkingen vanuit ‘020’. Onder andere Lasse Schöne en Peter Bosz spraken nog lang over een Amsterdamse landstitel, hoewel die hoop na de verliespartij tegen PSV wel verdwenen was.

“Vanuit ons is er alleen maar respect dat ze in de finale van de Europa League staan”, spreekt El Ahmadi tegen VoetbalPrimeur. “Als zij willen praten… Ik ben er meer mee bezig om het op het veld te laten zien. Ik denk dat je vaker je voeten moet laten spreken dan je via de pers te laten horen. Maar als zij dat nodig hebben… Uiteindelijk heeft het niet geholpen.”

Dan, rechtstreeks richting zijn concullega van Ajax: “Meneer Schöne heeft ons alleen maar gemotiveerd.”

El Ahmadi doelt op een optreden van Schöne in een voetbalshow. Bij een foto van een vervallen arena sprak de Deen gevat: “Dat is de Kuip na zondag.”

“Ja, dat hebben we meegekregen en daar hebben we het over gehad”, reageert El Ahmadi. “Misschien had hij dat beter niet kunnen doen.”

Ook de Feyenoord-aanhang zat de Amsterdamse arrogantie diep, zo bleek vanmiddag maar weer eens. Al snel werd de leus ‘Helemaal niets in Amsterdam’ gescandeerd.

ook interessant

Sanne Wevers schreef in 2016 geschiedenis, door als eerste Nederlandse turnster een gouden plak binnen te slepen op...

Ze worden steeds jonger lijkt het wel, de supertalentjes die ontdekt worden door de scouts van Europese voetbalclubs....

Het is altijd moeilijk opstarten op maandag, dus hebben wij de ideale verkwikker voor je: het nichtje van...

Het Nederlands elftal heeft een uitstekende staat van dienst in de Rotterdamse Kuip. De kans dat Oranje zaterdagavond...

Waarom zou ik me inspannen, als ik zittend ook miljoenen kan verdienen? Dat dacht Henry waarschijnlijk toen hij deze week...

Vaste Voetbal Inside-kijkers weten dat men in de populaire voetbalshow niet echt te spreken is over NOS-man Arno Vermeulen. De verslaggever...