Search
Close this search box.
Man Carrie ten Napel

De vriend van Carrie ten Napel is collega van vader Evert

Carrie ten Napel is de dochter van voetbalcommentator Evert ten Napel, en presentatrice van Op1. Ze was daarvoor een tijdje een van de gezichten van FOX Sports (tegenwoordig ESPN). Ook haar grote liefde duikelde ze op in de sportwereld. Maak kennis met Michiel Teeling, de echtgenoot (of eigenlijk vriend) van Carrie ten Napel.

Voetbalcommentator Michiel Teeling is de vriend van Carrie ten Napel
© Instagram: @Carrie_ten_napel

“Johan Cruijff zou zeggen dat de verdediging zo lek is als een mandje.” Iedereen kent die dekselse Evert ten Napel van zijn legendarische commentaar bij het computerspel FIFA, maar ook bij voetbalwedstrijden was zijn commentaar wekelijks te horen. Inmiddels is dat nog maar zeer incidenteel en heeft hij het stokje overgedragen aan de volgende generatie commentatoren. Bijvoorbeeld aan zijn schoonzoon, waarmee hij nog samen heeft gewerkt.

Carrie ten Napel is de dochter van voetbalcommentator Evert ten Napel
© Instagram: @Carrie_ten_napel

Zijn dochter Carrie ten Napel gaat namelijk met Michiel Teeling. Teeling studeerde aan de School van Journalistiek en begon zijn carrière als redacteur van NOS Teletekst. Vanaf 2002 begon hij als commentator bij Canal+ bij diverse Europese competities. Dat deed hij naar behoren, want in 2005 werd hij door Talpa benaderd om hun samenvattingen en live wedstrijden van commentaar te voorzien en drie jaar later werd hij vaste commentator bij Eredivisie Live (voorloper van ESPN).

Michiel Teeling heeft een relatie met Carrie ten Napel
© Instagram: @Carrie_ten_napel

In 2013 trad Carrie ten Napel in dienst van FOX Sports. Daar werd ze presentatrice van het dagelijkse programma FOX Sports Centraal. In die periode heeft ze Michiel Teeling leren kennen en dat mondde uit in een relatie van alweer bijna tien jaar. Dat Michiel heel speciaal is voor Carrie, blijkt wel uit het feit dat ze nooit echt relaties durfde aan te gaan met mannen. “Dat heeft tot mijn 25e geduurd”, vertelde ze in het programma Onze Man In Deventer.

Voetbalcommentator Michiel Teeling en Carrie ten Napel hebben twee kinderen: zoontje Pim en dochter Lotte
© Instagram: @Carrie_ten_napel

“Ik was veel te bang om me te binden, of ik had verlatingsangst, het is maar hoe je het wil noemen. Zodra iemand mij echt leuk vond of verliefd op me werd, was het klaar. Dan dacht ik: wegwezen.” Michiel Teeling bleek de verlossende factor. Zij hebben inmiddels al jarenlang een relatie en hebben ook al twee kinderen: zoontje Pim en dochter Lotte. Zodat zij in een veilige omgeving kunnen opgroeien zijn Michiel en Carrie verhuisd naar Ermelo, een dorpje onder de geboorteplaats van Carrie ten Napel, Harderwijk.

ook interessant

Ai. FC Connection-speler Neil Benjamin hoeft de bal alleen nog in het doel te tikken na een prima...

Welke jongen heeft er nooit van gedroomd om voetballer te worden? Er wordt vaak gezegd dat je als...

Neymar is er ernstig aan toe. We hadden al beelden van het ziekenhuis. Van hem in een rolstoel....

Brazilië moet het de rest van het WK doen zonder sterspeler Neymar. De held van Brazilië heeft in...

Officieel is Yohan Cabaye gewoon getrouwd met zijn Fiona, maar er broeit wat in huize Cabaye. Yohan, komend weekend waarschijnlijk...

Het Nederlands elftal zal de titel binnen moeten slepen om gehuldigd te worden in Amsterdam. Een tweede plaats,...