Search
Close this search box.

Duitsland in twijfel: was Sabia wel zwanger?

Het nieuws dat Sabia haar kindje is verloren na zes maanden zwangerschap houdt de Duitse roddelpers volop bezig. De bladen zijn er nog steeds niet van overtuigd dat de ex van Rafael van der Vaart wel écht een kindje verwachtte.

“Deze vrouw was nooit zwanger!” kopt Bild bijvoorbeeld. “Haat en boosheid na miskraam Sabia.” De krant schrijft echter ook een stukje over ‘de lijdensweg’ van Sabia. De hardnekkige geruchten rondom Sabia blijven bestaan, want er wordt nog steeds gesproken over een neppe zwangerschapsbuik. Ook wordt er gespeculeerd dat het stilgeboren kind door een andere man werd verwekt.

Het is niet voor het eerst dat de Turks-Duitse met een dergelijk drama te maken krijgt: ze had in 2008 en 2013 ook al miskramen.

© Instagram
© Instagram

ook interessant

De sportwereld reageert geschokt op het nieuws dat Johan Cruijff is getroffen door longkanker. Op de social media-kanalen verschijnen talloze steunbetuigingen...

Ajax heeft in het boekjaar 2012/2013 een nettowinst behaald van 18,2 miljoen euro. Dat is 8,5 miljoen meer...

Net als de Nederlandse vrouwen hebben ook de mannen een bronzen medaille veroverd op de massastart. Koen Verweij...

Een heerlijke solo van Hyuri, teamgenoot van Clarence Seedorf bij het Braziliaanse Botafogo. Hij kapt en draait in...

Je hoeft niet verder te zoeken dan Nederland om exotische voetbalvrouwen te spotten. Sterker nog: je hoeft zelfs...

Het Poolse Lechia Gdańsk werkte op het trainingsveld een oefenpotje af, maar werd desondanks toegejuicht door honderden enthousiaste...