Search
Close this search box.
Duitsland hoopt op Oranje

Duitsland hoopt op Oranje

Nog een paar uurtjes en dan vecht Oranje voor zijn laatste kans op het EK. De worsteling van het Nederlands elftal kon bij onze zuider- en oosterburen op leedvermaak rekenen, maar Duitsland is ook wel teleurgesteld dat ons land er hoogstwaarschijnlijk niet bij is.

“Wat is het verschil tussen Nederland en Albanië? Albanië doet mee aan het EK van 2016”, tekent De Telegraaf op uit Bild. “Het klinkt voor de Nederlanders als een slechte grap, maar vanavond rond 22:30 uur zou het wel eens de waarheid kunnen zijn. Maar willen we echt een EK zonder Nederland? Eigenlijk niet. Het zou jammer zijn.Denk maar eens terug aan eerdere duels met Oranje op eindtoernooien. Die hadden toch altijd iets extra’s. Zoals in 1990 tijdens het WK…”

Bild peilde zelfs hoeveel van zijn lezers op een EK zonder Nederland zitten te wachten. 54% zouden Oranje liever op het eindtoernooi in Frankrijk zien, terwijl 45% het tegenovergestelde hoopt.

 

ook interessant

De spelers van MSV Duisburg zagen misschien wel heel erg op tegen een zwaar trainingskamp in Turkije. Duitse...

Wie is eigenlijk de mysterieuze vrouw van Ali B? Waar de rapper maar wat graag met zijn hoofd...

Grote kans dat je alleen Yolanthe kent, maar het geslacht Cabau is omvangrijk: Yo heeft maar liefst zeven...

Geen beter vermaak dan leedvermaak, vindt de Belgische zender VRT. Het hockeyteam van onze zuiderburen wist Nederland gisteravond...

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe zijn vanaf vandaag te zien in een nieuwe Turkse reclame van Lipton...

Frankrijk had het zwaar in het openingsduel van het EK in eigen land. Tegenstander Roemenië maakte het de...