Search
Close this search box.
Kevin Grosskreutz vecht een duel uit. © Pro Shots

Duitse international gooit kebab in gezicht fan

De Duitse international Kevin Grosskreutz heeft zich dit weekend misdragen tijdens het stappen. Grosskreutz, spelend bij Borussia Dortmund, stond in Keulen in een shoarmazaak met ploeggenoot Julian Schieber toen hij werd opgemerkt door fans van de plaatselijke FC.

Grosskreutz werd luidkeels toegezongen, maar daar was de middenvelder niet van gediend. Naar verluidt gooide hij een broodje kebab in het gezicht van een van de fans. Die klaagde bij de politie over brandende ogen, waarop er procesverbaal is opgemaakt tegen Grosskreutz.

De voetballer trekt het boetekleed aan. “Ik ondervond de situatie als beledigend en voelde mij persoonlijk gekrenkt”, vertelt hij. “Natuurlijk had ik de kebab beter niet weggeworpen. Het staat buiten kijf dat dat niet de beste oplossing. Ik heb er spijt van.”

ook interessant

Een recent onderzoek van GoEuro naar het effect van de UEFA Champions League heeft aangetoond hoe groot de...

Sam Collins is een assistent-coach uit de Engelse League Two, dus je zult waarschijnlijk nog nooit van deze...

Aanvaller Danny Koevermans (35) is gesignaleerd in Eindhoven. De ex-aanvaller van onder meer AZ en PSV traint voorlopig...

Behalve een hoop gezeur en geval hebben we dinsdag in de wedstrijd tegen PSV weinig bijzonders gezien van...

Het is misschien een twijfelachtige eer, maar Bastian Schweinsteiger’s echtgenote mag zich de favoriete voetbalvrouw van Donald Trump...

Als je met iemand geen ruzie moet krijgen dan is het wel met Zlatan Ibrahimovic. De beresterke spits...