Search
Close this search box.
Kevin Grosskreutz vecht een duel uit. © Pro Shots

Duitse international gooit kebab in gezicht fan

De Duitse international Kevin Grosskreutz heeft zich dit weekend misdragen tijdens het stappen. Grosskreutz, spelend bij Borussia Dortmund, stond in Keulen in een shoarmazaak met ploeggenoot Julian Schieber toen hij werd opgemerkt door fans van de plaatselijke FC.

Grosskreutz werd luidkeels toegezongen, maar daar was de middenvelder niet van gediend. Naar verluidt gooide hij een broodje kebab in het gezicht van een van de fans. Die klaagde bij de politie over brandende ogen, waarop er procesverbaal is opgemaakt tegen Grosskreutz.

De voetballer trekt het boetekleed aan. “Ik ondervond de situatie als beledigend en voelde mij persoonlijk gekrenkt”, vertelt hij. “Natuurlijk had ik de kebab beter niet weggeworpen. Het staat buiten kijf dat dat niet de beste oplossing. Ik heb er spijt van.”

ook interessant

Kees Heemskerk, de FC Den Bosch-doelman die met een ongelofelijke flater VVSB’s bekerstunt inluidde, sloeg carnaval dit jaar over....

Dat het in India één grote chaos is op de weg, is algemeen bekend. Als je echter niet goed oplet,...

Vandaag in de Telegraaf een interview met Hans Kraay Jr. en daar geeft hij aan dat hij de...

Kijk, dit vinden we nou schattig: cute couple Joël Veltman en Naomi Veltman Hagenstein. Samen een wandelingetje maken of...

Weet je nog, de geruchtmakende vloek van de VI-cover? Nee? Okee, in het kort dan: als je als voetballer...

Lionel Messi heeft zich op de Argentijnse tv van zijn beste kant laten zien, door ruim vier ton...