Search
Close this search box.
transseksuele-prostituee-klaagt-ex-voetballer-aan

Duitse ex-international doet transseksuele prostituee, betaalt niet

De Duitse ex-international Stefan Effenberg zit flink in de shit. Hij ging drie keer langs bij de transseksuele prosituee ‘Edona James’ voor een pijpbeurt, maar betaalde niet.

Edona stapte naar de rechter en eist 5.000 voor de niet-betaalde diensten. Die bepaalde echter dat Effenberg slechts 600 euro hoeft te betalen.

Daar tekende de transseksuele prostituee meteen beroep tegen aan. Volgens haar heeft de oud-voetballer haar, onder invloed van cocaïne, ook mentaal mishandeld.

“Hij heeft me seksueel misbruikt en geprofiteerd van mijn lichaam. Maar ‘Herr’ Effenberg kan zich dat blijkbaar veroorloven”, vertelde ze gisteren emotioneel. “Door hem moet ik me nu psychisch laten behandelen. Hij heeft me nooit juist betaald omdat hij altijd verdoofd was door drugs.”

 

 

 

ook interessant

Evi Hanssen is één van die Belgische dames die van harte welkom is in Nederland. De Vlaamse presenteerde...

Alsof het schenken van een overwinning nog niet genoeg was, moest Louis van Gaal gisteren ook nog kerstcadeaus...

Sabia Engizek en Sylvie Meis: ooit hartsvriendinnen, tot die vervloekte oudejaarsavond van 2012. Rafael van der Vaart gaf...

Barcelona heeft gisteravond met een emotionele plechtigheid afscheid genomen van de vrijdag overleden oud-trainer Tito Vilanova. De gehele...

De in Mechelen geboren Daryl Werker is het toonbeeld van Limburgse passie . De 22-jarige Limburger groeide uit...

Hij werd met Monica Geuze gespot, anderen beweren dat hij al jaren een vaste relatie heeft. Wie is...