Search
Close this search box.

Drents meisje reageert op anti-Holland lied

Het liedje van het 15-jarige Mexicaanse meisje, waarin zij Nederland en de scheidsrechter volledig afkraakt, is inmiddels de hele Wereld over gegaan. De 20-jarige Carlijn uit Drenthe vond het taalgebruik van het jonge Mexicaanse zangeresje nogal brutaal en reageerde daarop met een eigen liedje.

De teksten over klootzakken, hoeren en nog veel meer scheldwoorden waren volgens de Nederlandse iets teveel van het goede, en daarom leest ze het meisje de les. ‘Heb jij geen fatsoen geleerd van je ouders’? zo staat er onder andere in het lied.

Carlijn wordt ineens overspoeld met berichten via Facebook zegt ze tegen AD: “Ik krijg zoveel leuke reacties en zoveel vriendschapsverzoeken op Facebook dat ik het echt niet meer bij kan houden. Ik wil graag reageren, maar dat is geen doen.”

Mocht Oranje morgen doorstoten naar de halve finale, hoeven volgers van Karlijn geen nieuw lied te verwachten: “Het is begonnen als een geintje. En om nu twee keer hetzelfde geintje te maken, vind ik niet zo leuk.”

ook interessant

Galatasaray werd gisteravond kampioen zonder zelf in actie te komen! Wesley Sneijder had dus genoeg tijd om even...

PSV lijkt de voorronde van de Champions League te kunnen vergeten door een zware uitnederlaag tegen Heerenveen. Het...

Het Amerikaanse voetbalelftal moet vrijdag aantreden tegen Costa Rica. Tijdens de kwalificatiewedstrijd in de Verenigde Staten woedde er...

Natuurlijk, Louis van Gaal kan best blij zijn met een goal. De bondscoach van Mexico, Nederlands’ tegenstander van...

Dit is is ‘m dan: de racist die afgelopen week een banaan naar Dani Alves gooide. De supporter...

Hope Solo is de doelvrouw van het VS-vrouwenelftal én een gruwelijk lekker wijf. Maar verrassend genoeg geeft je...