Search
Close this search box.
Royston Drenthe

Drenthe heeft een kapper gevonden

Ja hoor, Royston Drenthe heeft zijn niggah-kapper gevonden. De Nederlandse buitenspeler in Russische dienst kwam veel in het nieuws met zijn opvallende filmpjes. Tegen voetbalprimeur vertelt hij zijn verhaal.

“Ja, ik heb een dameskapper gevonden. Die dame heeft een tondeuse en kan goed knippen. Met handen en voeten geef ik dan aan wat ik wil en wat ik niet wil. Dit wordt de kapper waar ik voorlopig heenga. Het is niet wat ik gewend was, maar het is een goede kapper.”

Drenthe heeft wel door dat zijn filmjes af en toe wat gesprek “Ja, ik heb wel een idee. Weet je wat het is, als je me niet kent, weet je ook niet precies hoe ik in elkaar zit. Ik zeg in die filmpjes wat ik denk dat ik kan zeggen. En als ik denk dat ik een fout heb gemaakt, ben ik de eerste om eventueel mijn excuses aan te bieden.”

Hij weet dat hij soms de fout in ging: “Zoals ik dat heb gedaan met dat filmpje dat ik in de auto zat met een biertje. Nee, voor excuses ben ik niet te beroerd. Die filmpjes staan los van mijn prestaties op dit moment. Zo ben ik, zo praat ik. Ik kan me ook aanpassen, maar ik ga me niet aanpassen als ik in mijn vrije tijd ben, als je begrijpt wat ik bedoel.”

“Die heisa die er om is gemaakt, dat begrijp ik wel. Dat filmpje met de niggerkapper was ook zoiets. Ik ben opgestaan en heb het geüpload. Ik ben wakker, kijk naar m’n haar en denk dan: effe serieus, ik moet echt wat aan mijn haar doen. Vandaar dat filmpje.”

ook interessant

Haar grote liefde duikelde ze op in de sportwereld. Maak kennis met Michiel Teeling, de echtgenoot (of eigenlijk...

Een bijzondere maatregel in de Azië Cup voor de spelers van Iran. De Iraanse voetballers mogen op de...

Supporters van Arsenal hebben woedend gereageerd op het bericht dat Cesc Fabregas van Barcelona overstapt naar Chelsea. Fabregas...

Lekker dan. Zit je op tv een voetbalwedstrijdje te analyseren, krijg je ineens te horen dat je ontslagen...

José Mourinho laat weer van zich horen. ‘The Special One’ vindt dat Luis Suarez onterecht is verkozen tot...

Ronald Koeman sluit het seizoen bij Feyenoord mooi af en laat zijn club achter met de voorronde van...