Search
Close this search box.
Dit is Dragana, de vrouw van Dusan Tadic

De vrouw van Dusan Tadic, die nu met hem mee moet naar Turkije

Tadic toog deze week naar Turkije. Verrassend, want zijn gezin had het prima naar zijn zin in Amsterdam. Ze bezitten zelfs een villa van 10 miljoen in de buurt van de hoofdstad. Zou mevrouw Tadic wel zo blij zijn met de overstap? Een kijkje naar Dragana Vukanac, de vrouw van Dusan Tadic.

Dusan Tadic is getrouwd met Dragana Vukanac
© Instagram

Als tiener ontmoette Tadic al de vrouw van zijn kinderen. Dusan Tadic is getrouwd met Dragana Vukanac. Toen de aanvaller net doorbrak in het Servische profvoetbal bij FC Vojvodina leerde hij Dragana kennen. De twee kregen een relatie en Dragana verhuisde mee naar Nederland toen Tadic de overstap maakte naar FC Groningen.

Dragana Vukanac is de vrouw van Dusan Tadic
© Instagram

Na twee jaar in het hoge Noorden maakte Tadic een transfer naar FC Twente, waar hij Dragana in 2013 uiteindelijk ten huwelijk vroeg. Nu, ruim tien jaar later, zijn Tadic en Dragana nog altijd gelukkig samen en hebben ze samen drie kinderen. Tadic heeft met Vasily en Veljko twee zoons en met Tara ook nog een dochter. Met het gezin wonen ze samen in de buurt van Amsterdam.

Dragana Vukanac, de vrouw van Dusan Tadic
© Facebook: Saska Vukanac

Wie is Dragana, de vrouw van Dusan Tadic?

Maar wie is die Dragana nu eigenlijk? Dat weten ze opmerkelijk goed verborgen te houden voor de buitenwereld. Dragana had ooit een Instagram-account, maar die heeft ze ook al snel weer verwijderd. Daardoor is er een aantal foto’s van haar beschikbaar, maar niet veel meer informatie. Dragana heeft net als Tadic de Servische nationaliteit en heeft daar haar basisonderwijs gevolgd. En dan wordt het privéleven van de Servische één grote waas.

Dragana Vukanac is de vriendin van Dusan Tadic
© Instagram

Servische media proberen al jarenlang om meer over haar te weten te komen, maar hebben daarin weinig succes. Het Servische medium Blic verzamelde van alle spelersvrouwen van de selectie van Servië foto’s tijdens het WK in Qatar, maar alleen die van Dragana ontbrak. Blic vermoedt dat ze niet eens is afgereisd naar Qatar, maar gewoon bij de kinderen in Nederland is gebleven.

Tadic en zijn vrouw hebben luxe villa

Het gezin van Tadic heeft het dus in ieder geval erg naar het zin in Nederland. “Mijn kinderen en vrouw vinden het leven hier mooi”, zei Tadic ooit tegenover ESPN. “Amsterdam is ook een van de mooiste Europese steden.” Verder probeert Tadic een zo normaal mogelijke vader te zijn voor zijn kinderen. “Ik breng ze naar school en na de training spelen we samen ‘s avonds.”

Dragana Vukanac is de vrouw van Ajacied Dusan Tadic
© Instagram

In de buurt van Amsterdam woont Tadic samen met zijn vrouw Dragana en de kinderen. Volgens het Serviesche Wanted! hebben zij in 2018 een luxe villa van tien miljoen euro aangeschaft. Maar dat mag ook wel als je 3,5 miljoen euro per jaar verdient bij Ajax…

Best bewaarde geheim van Nederland: Dragana is de echtgenote van Dusan Tadic
© Instagram

ook interessant

Ze is al enige tijd een graag geziene gast op deze site: Puck Moonen, profwielrenster, en toevalligerwijs een...

We zijn opnieuw getuige van een grote poppenkast bij onze Nederlandse voetbalbond, nu blijkt dat Henk ten Cate...

Als het aan Arjen Robben ligt neemt bondscoach Louis van Gaal Wesley Sneijder op in zijn WK-selectie. Volgens...

Louis van Gaal is met zijn flamboyante gedrag natuurlijk een dankbaar mikpunt van imitaties. Hele goede hebben we...

In het voetbal gaan er bakken met geld om. Zoveel dat spelers vaak niet weten wat ze met...

Na het competitieduel tegen Elazigspor onthulden Galatasaray-spelers Didier Drogba en Emmanuel Eboue speciale shirts als eerbetoon aan de...