Search
Close this search box.

Dordrecht-trainer: ‘Uitspraken Van Gaal niet slim’

Trainer Harry van den Ham van FC Dordrecht neemt het deze week met zijn club in de finale van de playoffs op tegen Sparta. Hij strijdt dan voor een plek in de eredvisiie.

Bondscoach Louis van Gaal, die een Sparta-verleden heeft, sprak duidelijk zijn voorkeur uit voor de Rotterdammers. Van den Ham vindt de uitspraak van bondscoach Louis van Gaal, die dinsdag meldde dat hij denkt dat Sparta in de finale van de play-offs naar de Eredivisie gaat promoveren, ‘niet slim’.

Vd Ham legt uit: “Van Gaal houdt er niet van als collega-trainers zich over hem of zijn werkzaamheden uitlaten, maar hij mag blijkbaar wel een oordeel over de wedstrijden tussen Sparta en FC Dordrecht hebben. Bovendien beïnvloedt hij op deze manier mogelijk de afloop, als een van de hoogste voetbalpersoonlijkheden in Nederland. Ik acht scheidsrechter Pol van Boekel, die vanavond de eerste wedstrijd fluit, een bijzonder capabele en integere scheidsrechter die zich niet laat leiden door datgene wat Van Gaal zegt, maar het geeft wel een richting aan.”

ook interessant

De laatste Temptation-koppels zijn amper geland, maar er is geen tijd om stoom af te blazen. Je kunt...

Arno Vermeulen schijnt de meest bekritiseerde voetbalcommentator op Twitter te zijn. Dat gaat hem niet in de koude...

Arsenal-doelman Wojciech Szczesny is enige controverse niet vreemd. Het is bekend dat de sluitpost van Arsenal rookt, maar...

In Oekraïne heeft Jaba Kankava, voetballer van Dnjepr Dnjepropetrovsk, een werelddaad gepleegd. Hij redde dit weekend het leven...

We weten dat Henk Krol wel eens een overleden persoon feliciteert. Meer dan eens, zelfs. Het slechte geheugen...

Het is goed denkbaar dat voetbalclubs een stuk beter controleren wat spelers in hun mik gooien, na de...