Search
Close this search box.
Donna Vekic, de vriendin van Stanislas Wawrinka

Stan Wawrinka schaakt deze beeldschone blondine

Met een vierde plek op de wereldranglijst en een netto waarde van 12,5 miljoen hoeft Stanislas Wawrinka zich vrij weinig zorgen te maken. Toch zal hij eind vorig jaar enkele slapeloze nachten hebben gehad toen bad boy Kyrgios smadelijke opmerkingen maakte over zijn vriendin.

Maar wie is deze dame, die volgens het enfant terrible een verhouding zou hebben gehad met Thanasi Kokkinakkis? Ontmoet Donna Vekic, de vriendin van Stanislas Wawrinka.

Deze Kroatische blondine is eveneens als haar vriend tennisser van beroep en dat doet ze zeer zeker na behoren. In 2013 behaalde Donna haar hoogste positie op de wereldranglijst (62e) en in totaal verzamelde ze al ruim acht ton met haar sterke backhand. Dat is veel geld, zeker gezien haar leeftijd. Deze babe is namelijk pas twintig..

https://www.instagram.com/p/26L1FYQ_bE/?taken-by=donnavekic

ook interessant

Fred Rutten heeft vandaag zijn contract bij Feyenoord getekend. De 51-jarige trainer zette vandaag samen met algemeen directeur...

Als het aan de KNVB ligt spelen Ajax en Feyenoord volgend weekeinde tegelijkertijd. Dit omdat beide duels beslissend...

Grappen over domme Belgen zijn natuurlijk flauw, maar ze maken het ons ook niet gemakkelijk. Zo ook weer...

Het huwelijk tussen Nemanja Gudelj en Ajax is zo goed als over. De middenvelder liet aan trainer Peter Bosz...

Duits international Bastian Schweinsteiger zal direct na afloop van het EK voetbal in Frankrijk in het huwelijksbootje stappen....

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Beau toonde zich bij Radio...