Search
Close this search box.
Trump genoot van minnares, want: "Je lijkt op mijn dochter"

Donald Trump genoot van minnares, want: “Je lijkt op mijn dochter”

Niemand kijkt meer op van een schandaal rond president Donald Trump, maar het verhaal dat deze week de ronde doet is wel heel pikant.

Trump had naar verluidt een affaire met pornoster Stormy Daniels toen zijn vrouw Melania zwanger was van hun zoon. Misschien niet eens verrassend, gezien Trump’s tumultueuze liefdesleven, maar wél dat hij zijn minnares een ton aan zwijggeld betaalde.

https://www.instagram.com/p/BeEsMpGgv0K/?tagged=stormydaniels

Bovendien deed de machtigste man van het vrije westen enkele opvallende uitspraken in de slaapkamer, onthult Daniels in gesprek met In Touch Weekly. “We hadden seks. Hij vertelde me dat ik mooi en slim was, net als zijn dochter”, aldus Stormy. Het gaat dan hoogstwaarschijnlijk om zijn dochter Ivanka, met wie Trump een ‘bijzondere’ (of creepy) band heeft.

Verder vertelt Daniels in het interview (dat overigens al jaren oud is, maar nu pas uitlekt) wat dingen die we liever niet weten. Zo droeg Trump een pyjama toen Daniels de kamer binnenkwam en was de seks onbeschermd. “We deden één standje, zoals je zou verwachten van iemand van zijn leeftijd.”

Trump zelf ontkent de aantijgingen (uiteraard) in alle toonaarden.

ook interessant

Tegenwoordig filmt Monica Geuze het kruis van Lars Veldwijk, maar ze was ooit gelukkig met rapper Lil Kleine....

Over precies een maand begint het WK voetbal in Brazilië met de openingswedstrijd Brazilië-Kroatië. Het land is echter...

Sabia Boulahrouz, ook bekend als Sabia Engizek, zit de komende weken in het tv-programma ‘Ranking the Stars’. Daar...

Multitalent Arjen Lubach schittert wekelijks in zijn eigenlijk late night show en kan aan vrouwelijke aandacht geen gebrek...

De spelers van het Nederlands elftal genieten volop van hun welverdiende vakantie. Eerder zagen we al hoe Robin...

Het WK in Qatar gaat bijna beginnen. 32 landen strijden om de felbegeerde wereldtitel en de internationals zijn...